Nog eens een reminder aan AMB gestuurd

Het wil maar niet lukken om contact te krijgen met Art Management Berlin (AMB) over de publicatie in The First Berliner Art Book 2025 en de mogelijke verkoop van foto’s via de site van hen.
Vandaag heb ik nog maar eens een reminder gestuurd.

The First Berliner Art Book is een publicatie in eigen beheer van Art Management Berlin (AMB) die gevestigd is in de Duitse hoofdstad.
Het boek wordt in een relatief kleine oplage (1.500 exemplaren) gedrukt en wordt ter promotie gebruikt voor de kunstenaars die in het Art Book zijn opgenomen.

Een aantal jaar zijn foto’s van Studio Tjeerd gepubliceerd in The First Berliner Art Book, waarvan de laatste in 2022 was.
In 2023 en 2024 is er geen publicatie geweest simpelweg omdat er onvoldoende geschikte foto’s waren om in dit art book te laten publiceren.

Vijf jaar achtereen zijn foto’s gepubliceerd in dit kunstboek:

Jaar Modellen
2018 Claartje, Dounia, Merel, Pien
2019 Catinca, Demi, Pien
2020 Anoek, Catinca, Fay, Rona, Saar, Teline
2021 Antonia, Emily, Merlin, Resa, Rona, Saar
2022 Anoek, Antonia, Merlin, Saar

In een eerder blogbericht is al uitgebreid beschreven wat de publicatie in dit kunstboek precies inhoudt.

Na de bevestiging heb ik nog een e-mail gestuurd aan de curator over de verkoop van foto’s via AMB’s Exclusive Art Shop Gallery.
Deze vragen zijn aan het einde van het blogbericht over de bevestiging van publicatie geschreven.

Omdat ik daar geen reactie op ontving, heb ik daarna nog twee keer een reminder gestuurd, maar ook daarop helaas nog geen reactie ontvangen.
Het bevreemdt me dat er nog niet is gereageerd, want mijn ervaring is dat de curator telkens snel antwoordt op mijn e-mails en dus is de vraag ook waar het nu precies misgaat.
In ieder geval heb ik wel de bevestiging gekregen dat de e-mail is afgeleverd.

Het is nu een maand geleden dat ik de bevestiging kreeg dat onderstaande zes foto’s zullen worden gepubliceerd in het kunstboek.
Antonia (0304-2)

Antonia (0501)

Merlin (1803-3)

Merlin (1807-2)

Resa (0402-2)

Resa (0403)

Eerdere berichten over de samenwerking met AMB en “The First Berliner Art Book” zijn te bekijken via deze link.