Voorbereidingen expositie Celeste Prize 2016, Londen (6)

The soap continues… Het pakket is verstuurd én aangekomen in Londen, sterker nog, het is zelfs afgeleverd op het gewenste adres, maar toch is het nog niet bij de organisatie van de Celeste Prize. Rara, hoe kan dat?

In de e-mail trof ik netjes van DHL de melding aan dat het pakket was afgeleverd bij de O.X.O. Tower. Op het moment dat ik dat las, vanmorgen om 12. 00 uur, viel er een last van mij af. Na al het gedoe rondom het verstuurd krijgen van de foto, was deze tenminste op de plaats van bestemming en kon gaan meedingen naar de hoofdprijs aankomende vrijdag… dacht ik.

Via het contactformulier op mijn website ontving ik een e-mail van een mevrouw dat zij per ongeluk een pakket van DHL in ontvangst hadden genomen en inmiddels ook al hadden geopend, waarna men er achter kwam dat het niet voor hen bedoeld was.  Gelukkig heeft deze mevrouw de moeite genomen mij daar van in kennis te stellen, waarbij wel de vraag werd gesteld naar wie het pakket (de contactpersoon van de Celeste Prize) dan wel moest, want deze naam kwam hen niet bekend voor en in de O.X.O. Tower Wharf zitten meer dan 20 bedrijven.

Inmiddels is er al weer een e-mail de deur uit gegaan naar zowel deze mevrouw als de contactpersoon van de Celeste Prize, in de hoop dat zij elkaar beiden weten te vinden en ik opnieuw – en hopelijk definitief – opgelucht adem kan halen dat de foto nu ècht op de goede bestemming is aangekomen.

Volgende week moet de foto weer retour naar Nederland en ik mag hopen dat dit een stuk soepeler gaat. Ik weet niet of er ook nog een troostprijs te vergeven is bij de finale, maar ik wil me graag als kandidaat beschikbaar stellen hiervoor. Of zou het gezegde: “De aanhouder wint” van toepassing zijn?