Mijn foto in Zoom magazine?

Ik kreeg vandaag een wel heel erg leuk berichtje in mijn e-mail over eventuele plaatsing van een foto in het maandelijkse magazine Zoom over fotografie.
Zoom is, zoals zij dat zelf noemen, “Nederlands grootste fotografie magazine en hét online platform voor enthousiaste fotografen.”

Beste Tjeerd,

Op Zoom.nl heb je onderstaande foto geplaatst, waar we erg van onder de indruk zijn:

Graag zouden we hem plaatsen in het artikel “Basiscursus Portretfotografie” in Zoom.nl 4. In het artikel gaan we aan de slag met een nieuw Zoom.nl Lightroom Preset pakket, dat eind april verschijnt.

We willen één van de presets toepassen op jouw foto, daarom wil ik je vragen of we voor deze unieke gelegenheid het raw-bestand via WeTransfer zouden mogen ontvangen?

Verder zouden we graag nog de volgende informatie ontvangen om erbij te plaatsen:

(1) volledige naam
(2) je Zoom.nl-gebruikersnaam
(3) Naam model
(3) een korte toelichting bij de foto, hoe deze gemaakt is bijvoorbeeld

Als de foto definitief wordt gepubliceerd (dat weten we na de opmaakfase), ontvang je als dank gratis het Zoom.nl Preset pakket én een bewijsexemplaar van het tijdschrift.

Ik ga daar natuurlijk op in, maar zal ook eerst het model en haar agency om toestemming moeten vragen.

Overigens is het niet de eerste keer dat een dergelijk verzoek van Zoom komt. Twee keer eerder, in september 2014 en november 2013, waarbij het in het eerste geval niet en in het tweede geval wel tot plaatsing is gekomen.
Daarnaast is er één foto in februari  2014 “Foto van de Dag” geweest en is gedurende een week in oktober 2015 een foto  “Coverfoto” geweest van het maandblad op Facebook.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.