Uitnodiging internationaal “Circle Foundation for the Arts Magazine” ontvangen

Bij het openen van de e-mail trof ik een berichtje aan waarin ik word uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan het kwartaalblad van  “The Circle Foundation for the Arts”.

Het werk van Studio Tjeerd is onder de aandacht gekomen bij Circle Foundation for the Arts (CFA) door geplaatste foto’s bij ArtaVita en de website van Studio Tjeerd.

CFA is een nieuwe speler op de markt voor hedendaagse kunst en is gevestigd in Frankrijk. CFA brengt, vier keer per jaar, zowel een online als een gedrukt magazine uit  met daarin een door de organisatie geselecteerde selectie van opmerkelijke kunst uit de disciplines schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie, illustratie, digitale kunst, video en andere nieuwe genres.

CFA werkt samen met internationale curatoren en kunst professionals. De open uitnodiging biedt kunstenaars mogelijkheden tot publicatie, expositie en promotie van hun werk. Daarnaast kunnen er titels, onderscheidingen en geldprijzen worden gewonnen.

Voor publicatie in het tijdschrift is een open wedstrijd uitgeschreven. Kunstenaars kunnen tot vier pagina’s winnen in het digitale en gedrukte magazine. Het gedrukte exemplaar is in A4 formaat.
Het herfstnummer wordt gepubliceerd in september of oktober 2017 en men verwacht ongeveer 100.000 digitale lezers te kunnen bereiken.

Wordt vervolgd.