Inzending internationaal “Circle Quarterly Magazine”

Naar aanleiding van een eerdere mail van het kwartaalblad van “The Circle Foundation for the Arts” (een magazine over hedendaagse kunst) zijn vijf foto’s ingestuurd voor de wedstrijd voorafgaand aan eventuele plaatsing in het blad.

Zoals in een eerder blog al werd geschreven is het werk van Studio Tjeerd is onder de aandacht gekomen bij Circle Foundation for the Arts (CFA) door geplaatste foto’s bij ArtaVita en de website van Studio Tjeerd.

Om in aanmerking te kunnen komen voor plaatsing in het blad is er een wedstrijd uitgeschreven voor alle disciplines. Een jury buigt zich over de inzendingen en daaruit komen de winnaars die vervolgens in het kwartaalmagazine worden gepubliceerd.

Het altijd nog een heel gepuzzel om foto’s te selecteren voor een wedstrijd; zeker voor een wedstrijd waar geen bepaald thema aan is gekoppeld. Welke foto’s zullen geschikt zijn voor de wedstrijd en waar zal de jury van gecharmeerd zijn?  Bij een nieuw magazine als Circle Quarterly Magazine blijft het helemaal gissen wat in de smaak zal vallen en in welke richting het magazine zich wil ontwikkelen.
Klein pluspuntje is wel dat het blad mij benaderd heeft om foto’s in te zenden, al is er natuurlijk wel het commerciële aspect uit het oogpunt van de redacteuren.

In ieder geval is de keuze op de volgende foto’s gevallen (klik op een foto om naar de specifieke fotopagina te gaan voor de palmares en reacties op deze foto):

Claartje (0301-bw) “Mysterious”.
Esmée (0104) “Cry of an Angel”
Claartje (1408)
Pien (0504)
Claartje (1419)

Wanneer één of meerdere van de ingezonden foto’s door de voorselectie komen, zullen deze – tot een maximum van vier pagina’s – geplaatst worden in het kwartaalblad, dat naar verwachting in september/oktober op de markt zal verschijnen.

Wordt vervolgd?