Meer pagina’s in Internationaal “Circle Spotlight Magazine”?

In de e-mail vandaag de vraag van Circle Foundation of the Arts (CFA) of ik wellicht nog meer pagina’s in het te verschijnen Circle Spotlight Magazine wil reserveren, inclusief voor- en/of achterkant.
Het blijft natuurlijk business voor organisaties als CFA om zoveel mogelijk pagina’s te verkopen in een tijdschrift en wie kan hen dat kwalijk nemen?

Doordat ik ben toegelaten als CFA Affiliate Artist heb ik recht op twee pagina’s in het nog te verschijnen Circle Spotlight Magazine.
Het magazine moet echter ook een voor- en achterkant hebben en daarvoor wil men graag content hebben.

Een foto die op de cover verschijnt is letterlijk en figuurlijk een eyecatcher, maar daar daarvoor moet flink  in de buidel worden getast, zo blijkt uit de e-mail:

Hello Tjeerd,

We are sending a quick message to let you know that the December issue of SPOTLIGHT Magazine is now being designed. This high quality publication will be available both online and printed. Our magazine will be published at the end of next week.

You currently will be published in Two pages.

Additionally you can choose to customize your presentation:

The costs are as follows:
One Extra Page – 49€
Two Extra Pages – 89€
Three Extra Pages – 139€
Four Extra Pages – 189€

Also the front and back covers are available.
Front Cover – 199€
Back Cover – 99€

Please note the covers are given on a first come/first served basis. If you are interested in being featured on the front or back cover just let us know via email as soon as possible!

We are here for any questions you might have.

Sincerely,

THE CFA TEAM

Aangezien het blad in feite nog in de kinderschoenen staat (CFA is dit jaar opgericht) is de vraag in hoeverre een extra pagina in het magazine meer publiciteit brengt en dat geldt in feite ook voor de cover en achterkant van het blad. Kortom: ik bedank voor deze eer.

Uit de e-mail blijkt ook dat het tijdschrift eind volgende week het daglicht zal zien. Welke foto’s precies in het blad gaan verschijnen is echter nog de vraag. Maar ik laat me in dit geval graag verrassen.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over CFA Affiliate Artist:
Certificaat CFA Affiliate Artist ontvangen
Officieel welkom
Kleine update
Toegelaten als CFA Affiliate Artist met 5 foto’s
Wat houdt CFA Affiliate Artist in?
Uitnodiging ontvangen

N.B. dit blogbericht is in verband met operaties en het herstel ervan geschreven op een later moment (14 januari 2018).