Expositie kunstbeurs Italië gaat waarschijnlijk niet door

Een aantal dagen geleden berichtte ik over de uitnodiging die ik had ontvangen om deel te nemen aan een kunstbeurs in Treviso, Italië. Hoe staat het er nu voor? Een kleine update.

Met de Kerstdagen er tussen en ook nog eens geveld door het griepvirus dat blijkbaar door Nederland raast, is het er nog niet zo van gekomen om alle dingen die in het vorige blogbericht beschreven waren goed te laten landen.

Vandaag nog eens goed het door Mara meegestuurde PDF-bestand door gelezen en eigenlijk wil ik dit wel een kans geven. Maar… de deadline is al vandaag en Mara moet/wil eerst een aantal foto’s zien die ik zou willen gebruiken om op de kunstbeurs te exposeren.

De digitale variant heeft mijn voorkeur boven de fysieke variant. Ten eerste omdat dit goedkoper is en ten tweede moeten de foto’s nog worden afgedrukt en ingelijst en vervolgens nog opgestuurd worden en daarvoor is het allemaal te kort dag.

Ik heb Mara een e-mail gestuurd dat ik wel graag zou willen deelnemen aan de kunstbeurs, maar dat ik waarschijnlijk nu te laat ben, omdat ze de afbeeldingen nog moet beoordelen. Daarnaast weet ik niet wat het formaat van de afbeeldingen moet zijn. Verder heb ik haar de vraag gesteld welk type foto’s geschikt zouden zijn voor de kunstbeurs en, omdat ik mezelf als nieuw en onervaren acht, ook gevraagd welk prijskaartje er aan de foto’s zou moeten komen te hangen.

Het voorstel wat ik haar gedaan heb, is dat ik vandaag nog geld kan overmaken voor de drie foto’s die ik van plan zou zijn in te zenden.

Gezien het tijdstip van het sturen van de e-mail én het feit dat het vandaag Oudjaarsdag is, ga ik er van uit dat ze de e-mail niet meer zal lezen. En daarmee eigenlijk ook dat bij deze de expositie op de 13e Arte Fiera Dolomiti niet door gaat.

Hoe dan ook ben ik onder de aandacht gekomen bij Culturale “Sei l’Arte” en wellicht dat hier in een later stadium nog iets uit voortkomt.

N.B. dit blogbericht is in verband met operaties en het herstel ervan met terugwerkende kracht en kennis geschreven op een later moment (18 januari 2018).