Biennial of Nations: foto geselecteerd en naar afdrukcentrale

De keuze voor de in te sturen foto is gemaakt! Met deze foto zal ik Nederland vertegenwoordigen op de Biennial of Nations in Venetië, medio maart.

Na flink wikken en wegen is de eer gevallen op een foto van Pien’s 5e fotoshoot.

Eén van de redenen om te kiezen voor deze foto is (behalve dat het “gewoon” een mooie en intrigerende foto is) dat de foto het in de International Celeste Prize 2016 geschopt heeft tot een finaleplaats.

Daarnaast – en dat is vooral een praktische reden – is dat de foto opnieuw afgedrukt en ingelijst moest worden, net zoals dat gebeurd is voor de expositie in Londen ter gelegenheid van de finale van de voornoemde Celeste Prize.
Voor het afdrukken en inlijsten had ik toentertijd de afdrukcentrale van Whitewall in de arm genomen en de afdrukkwaliteit was buitengewoon goed te noemen.
De speciaal voor het afdrukken aangemaakte bestand bevond zich nog in het systeem van Whitewall, dus kon ik deze direct weer gebruiken. Er hoefde dus niet een andere foto geprepareerd te worden voor het afdrukken.

De opdracht voor het afdrukken en inlijsten is inmiddels gedaan en wanneer er niets tegen zit zal de foto tussen 8 en 10 werkdagen afgeleverd worden.

Het is wel te hopen dat het uiteindelijke versturen naar Italië met minder moeite gepaard gaat dan voor de aflevering van de foto in Londen.

Bekijk Pien (0504) voor de Palmares en reacties op de foto.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de Biennial of Nations:
Inschrijfgeld betaald
Inschrijfformulier ingestuurd
Verrassing?
Uitgebreide informatie
Eerste uitnodiging

N.B. dit blogbericht is in verband met operaties en het herstel ervan met terugwerkende kracht en kennis geschreven op een later moment (30 januari 2018).