Excuus mail naar Art Productions New York

Een paar dagen na het onverwachte e-mailtje van de curator van Art Productions New York heb ik vandaag een soort van excuus e-mail gestuurd over de miscommunicatie die is ontstaan.

De e-mail die ik had gestuurd kon inderdaad op twee manieren worden uitgelegd. De ene manier als zijnde een e-mail waarin ik nog heel veel (te veel?) twijfels had over een samenwerking met het bedrijf en de andere manier dat er geen of slechts lichte twijfel was, waarbij dat laatste vooral een twijfel is die hoort bij het maken van een grote keuze, zoals bijvoorbeeld het kopen van een huis.

Helaas is de eerste interpretatie de doorslaggevende geweest en in mijn e-mail bied ik mijn excuses aan voor het feit dat deze miscommunicatie is ontstaan. Aan de andere kant zou ik niet foto’s ter beoordeling en een biografie hebben opgestuurd wanneer ik niet de volgende stap wilde gaan maken.

Zoals in mijn vorige blog al aangegeven, heb ik de curator wel bedankt voor alle tijd en energie die ze in de e-mailwisseling heeft gestoken.

In de e-mail heb ik ook aangegeven dat ik hoop dat een en ander opgelost kan worden. Het balletje ligt dus weer bij het bedrijf.

Wordt vervolgd?

Eerdere berichten:
Deur dicht?
Opnieuw besproken in vergadering
Antwoorden op vragen (3)
Vragen voor Art Productions (3)
Art Productions is erg enthousiast
Antwoorden op vragen (2)
Vragen aan Art Productions (2)
Reminder
Antwoorden op de vragen
Vragen voor Art Productions
Opnieuw uitnodiging
Eerste uitnodiging