Vandaag fotoshoot bij Kasteel Staverden

Vandaag een fotoshoot op het mooie landgoed van Kasteel Staverden met een nieuw model, die tevens finaliste is in de Miss European Global Netherlands verkiezing van dit jaar. Daarnaast wordt samen gewerkt met een nieuwe visagiste.

Het landgoed van Kasteel Staverden is een prachtige locatie om een buitenshoot te doen omdat er zo ontzettend veel verschillende plekjes zijn waar foto’s gemaakt kunnen worden. En niet onbelangrijk: er is ook een restaurant op het landgoed zodat ook de inwendige mens versterkt kan worden. Die ervaring heb ik in ieder geval vorig jaar kunnen opdoen tijdens een fotoshoot met Claartje en Pien.

Hoewel ons originele idee van de shoot aangepast moest worden omdat het kledingverhuurbedrijf waar we een jurk wilden huren voor de shoot met de meivakantie gesloten is, hebben we besloten om de shoot toch door te laten gaan. Daarnaast konden we, gelukkig, op het laatste moment nog rekenen op een muah.

Ik ben heel erg benieuwd hoe onze samenwerking zal gaan tijdens de shoot, want in feite staat er een compleet nieuw team en het is altijd de vraag hoe de klik is. In het voortraject naar deze shoot is er intensief contact geweest tussen het model en mij en die klik is er sowieso.

Hoe dan ook: de auto is weer ingepakt voor deze nieuwe samenwerking.