Internationale digitale expositie “Dream Room”, Milaan

Zeer binnenkort start de internationale digitale expositie “Dream Room” in de M.A.D.S. Gallery, Milaan. Maar het is een gekke tijd waarin we nu leven en niets is nu even zeker en dat geldt absoluut voor een expositie in een land dat in volledige lockdown is.

En toch kreeg ik van de curator van de M.A.D.S. Gallery Milano de vraag of ik nieuwe foto’s wilde aanleveren voor de aankomende digitale expositie. Natuurlijk is deze expositie, net als alle andere exposities van de galerie, volledig digitaal en in dat opzicht is een lockdown niet een onoverkomelijk probleem (al zal de galerie zelf niet open zijn voor het publiek).

Het “probleem” zit hem vooral in het aanleveren van nieuwe foto’s die betrekking hebben op het thema Dream Room. Weliswaar heb ik nieuwe foto’s gemaakt met Teline (die overigens nog lang niet allemaal bewerkt zijn), maar deze passen in het geheel niet bij het thema.

Ik heb de curator dan ook terug gemaild, dat ik geen nieuw werk heb, daarmee ook aangevende dat ik deze expositie over zal slaan.

Voor een overzicht van alle berichten over de samenwerking met M.A.D.S. Gallery: volg deze link.