Officieel certificaat “Global Art Awards 2020” ontvangen

Het voelt een beetje als mosterd na de maaltijd, gezien het feit dat het stemmen op de foto van Rona voor The Global Art Awards 2020 zo goed als voorbij is, maar vandaag ontving ik het officiële certificaat dat ik genomineerd ben voor deze awards.

Bij het uploaden van de foto medio september kon ik aangeven of ik daar ook een officieel certificaat van wilde hebben. Dat leek mij wel een goed idee.
Ondanks een aantal keer daar om te hebben gevraagd bij de organisatie heeft het dus tot vandaag geduurd voor ik het certificaat in ontvangst mocht nemen.

De tekst op het certificaat luidt:
THE GLOBAL ART AWARDS 2020
Nominee Certification

This is to Certify that Tjeerd Doosje is a Nominee in the Category Photography for The Global Art Awards 2020 – International Art Event organised by MACA DMCC, with its Cermony held on 21st November 2020 in Shanghai, China. We congratulate you on your achievements!

Saillant detail is, dat het PDF-bestand dat ik kreeg toegestuurd als bestandsnaam Tjeerd-Finalist_Certificate_2020_GlobalArtAwards heeft.
Is dat een hint dat de foto tot de finalisten van de Awards behoort?
We gaan het zien!

Overigens is de foto die voor The Global Art Awards 2020 genomineerd is, is er een van Rona’s eerste fotoshoot van februari 2019.

De finalisten worden op 10 november bekend gemaakt.

Eerdere berichten over The Global Art Awards 2020:
Zevende tussenstand
Zesde tussenstand
Vijfde tussenstand
Vierde tussenstand
Derde tussenstand
Tweede tussenstand
Eerste tussenstand
Stemmen voor genomineerde foto
Stemmen voor foto nog niet optimaal
Foto ingestuurd
Genomineerd