Inzending internationale “43e ArtaVita’s Online Art Contest”

Naar aanleiding van eerdere e-mails met een open uitnodiging om mee te doen aan de internationale wedstrijd voor hedendaagse kunst van ArtaVita, vandaag één foto ingestuurd voor de wedstrijd.

ArtaVita is opgericht door een team van internationale galeriehouders en kunstenaars die ruimte willen geven aan kunstenaars om elkaar te ontmoeten en hun werk te etaleren.
Kunstenaars en galeriehouders maken gebruik van ArtaVita om hun laatste portfolio’s, première- en expositiedata met elkaar uit te wisselen.

De inzet (ofwel prijs) van deze wedstrijd is om tot vier kunstwerken gratis geëxposeerd te krijgen bij de aankomende Art Expo New York in New York, die gehouden wordt van 18 tot en met 21 november 2021.

Twee jaar geleden is het gelukt om één foto fysiek en twintig foto’s digitaal op de Art Expo te krijgen en de reacties, die ik doorkreeg van de curatoren, waren zeer positief.

Uit de e-mail:
“Artexpo is the oldest art fair in New York, and one of the largest, with over 40,000 visitors in 2019. The 2021 edition will be the 42nd.

Artavita will have a large pavilion there.

The winner of this contest will exhibit up to 4 works with Artavita, with no participation fee.

No size restrictions

All media are accepted.

The results will be announced by February 8, 2021″

De foto die is ingezonden komt uit Merlins eerste fotoshoot van vorig jaar:

Eerdere deelnames aan vergelijkbare wedstrijden op de website van ArtaVita hebben geen prijs opgeleverd, maar wel een negental mooie certificaten.

De uitslag wordt dus op 8 februari 2021 bekend gemaakt.