Betaling Art Collector’s Choice Book – Middle East gedaan

De betaling voor publicatie in Art Collector’s Choice Book – Volume II – Middle East dat uitgegeven wordt door Contemporary Art Station is gedaan. Het wachten is nu op het vervolg.

ART COLLECTOR’S CHOICE BOOK

VOLUME II – MIDDLE EAST


Eerder deze week had ik al de bevestiging gekregen dat het verzoek om plaatsing was ingewilligd en dat het vervolg van het proces zou komen wanneer de betaling was gedaan.
Dat is dus vandaag gebeurd.

In de tussentijd heb ik kunnen nadenken over welke twee foto’s ik in het boek opgenomen zou willen hebben, maar dat is een lastige.
Aangezien het een kunstboek is, moeten de foto’s wel min of meer een fine-art uitstraling hebben en dat beperkt meteen het aantal kandidaten, immers fashion foto’s komen er niet voor in aanmerking.

Om het proces voor mij – en straks ook voor de curator – makkelijker te maken, ben ik maar begonnen met te kijken welke modellen er voor in aanmerking komen.

Nu de betaling gedaan is (en het moet al heel gek lopen wil daarmee de publicatie ook niet doorgaan) is het ook tijd om de modellen en ouder(s) aan te schrijven of zij toestemming verlenen tot publicatie.
Ik heb besloten om vijf modellen en ouder(s) daarvoor te benaderen. Dan is de kans het grootst dat er ook uiteindelijk twee modellen en ouder(s) toestemming geven; dat is dan meteen ook de volgende stap.

Wanneer ik de bevestiging van Contemporary Art Station krijg dat het geld op hun rekening is bijgeschreven, kunnen we wellicht meteen kijken naar welke foto’s (van de modellen die daar goedkeuring voor hebben gegeven) er in het boek kunnen gaan komen.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over deze mogelijke publicatie
Verzoek ingewilligd
Verzoek tot plaatsing
Reminder ontvangen
Uitnodiging ontvangen