Top 50 notering voor Emily (0204-bw) wedstrijd ViewBug

Voor elke fotowedstrijd op ViewBug geldt een zekere termijn waarop het publiek kan stemmen op de foto’s. Als die termijn voorbij is, komt er in de e-mail een berichtje met hoe de foto’s het “gedaan” hebben en dit keer was het onderwerp: “StudioTjeerd, how did you rank in Patterns and Repetition Photo Contest?”.

In de e-mail staan de links naar de ingezonden foto’s en natuurlijk ben je dan nieuwsgierig hoe het de foto’s vergaan is.

Er waren voor deze wedstrijd drie foto’s ingestuurd, waarvan de foto van Emily’s tweede fotoshoot uit 2020 er één was.

Zoals hierboven te zien is, is de foto Emily (0204-bw) bij de publieksstemmen op een heel mooie 46e plaats geëindigd van de in totaal deden 11.376 foto’s die voor deze wedstrijd waren ingeschreven.

De andere twee foto’s die waren ingeschreven waren Teline (1125) en Teline (1213). De eerstgenoemde viel met een 549e plaats nog in de Top 10 Class (10% foto’s waarop door het publiek het meest gestemd is). De andere foto van Teline kwam op de 1.149e plaats en hoorde daarmee tot de Top 20 Class.

De foto van Emily doet het sowieso steevast goed bij de fotowedstrijden op de website van ViewBug, getuige de inmiddels al indrukwekkende lijst zoals te zien is op de fotopagina specifiek voor deze foto. Maar of het voldoende is voor een 43e finaleplaats, zal de tijd moeten leren, want het is, zoals altijd, nog niet duidelijk wanneer de finalisten bekend worden gemaakt.