Tearsheets The Style Researcher Magazine ontvangen

Nog net geen week geleden ontving ik de e-mail dat de ingestuurde foto’s van Merlin en Saar gepubliceerd zouden worden in The Style Researcher Magazine. Vandaag ontving ik via hetzelfde medium de zogenaamde tearsheets.

Hello Tjeerd!

Here are your tear sheets!
They look great!
Thanks for being a part of our magazine.

The Style Researcher Team

Er was al een aankondiging gedaan dat er bij de publicatie ook tearsheets zouden worden gestuurd, maar eerlijk gezegd wist ik niet precies wat daaronder verstaan werd.
Nu ik ze ontvangen heb, is het me wel volledig duidelijk: in feite zijn het de losse bladzijden uit het tijdschrift waarop de foto’s zijn gepubliceerd: niets meer en niets minder.

Op de “ouderwetse” manier zou je de foto’s misschien uit het tijdschrift gescheurd hebben om te bewaren en het geval wil dat in het Engels to tear scheuren betekent.  Tja, als je dan aan een traan denkt (want een tear in het Engels kan je vertalen met traan), dan zit je dus duidelijk op het verkeerde spoor.

In feite had ik mijn eigen digitale tearsheets al gemaakt (zoals ook al in het vorige blogbericht te zien was), maar degene die ik nu toegestuurd gekregen heb, zijn wel in veel hogere resolutie en voor mij dus veel beter bruikbaar.
Daarnaast had ik ook nog een paar andere bladzijden “uitgescheurd”, waaronder de cover van het tijdschrift.

De publicatie van The Style Researcher Magazine ziet er echt prachtig uit en hoewel op de cover niet de foto van Merlin of Saar staat, is het een verrassing dat we wel genoemd worden:

De foto’s van Merlin en Saar prijken op bladzijde 24 en 25:


Al met al een goede ervaring met dit tijdschrift en zal ik zeker nog een keer gaan benaderen voor publicatie.

Eerdere berichten m.b.t. The Style Researcher Magazine:
Publicatie!
Ook foto Saar wordt gepubliceerd
Foto Merlin gepubliceerd
Foto Merlin ingestuurd voor Volume 20