Vandaag start internationale online expositie “Peace”

Vandaag start de internationale online groepsexpositie “Diversia: Peace – 2021” via de website van Exhibizone.

De thematische expositie heeft als onderwerp “Peace” en is via deze link te bekijken.

“The focus of the this month exhibition is Peace as September 21st marks the International Day of Peace in UN calendar.

As UN mentioned, this year, our common enemy has been a tireless virus that threatens our health, security, and very way of life. Yet, we have all seen the rise of violence, and an increased number of territorial disputes, while humankind has been in the middle of a global pandemic.

De expositie loopt vanaf vandaag (11 september) tot en met 15 oktober 2021 en, hoewel in eerste instantie vooral gericht op de Noord-Amerikaanse en Canadese markt, is dankzij het digitale karakter, de expositie door iedereen wereldwijd te bezoeken.

Er zijn in totaal 76 kunstwerken van 62 kunstenaars in de tentoon stelling. Op het moment van schrijven (11 september) is daarvan al één kunstwerk verkocht.

Het publiek kan stemmen op de kunstwerken die tentoon gesteld worden. De kunstenaar van het kunstwerk waarop aan het einde van de expositie het meest gestemd is, ontvangt $100 cash.
Voor meer informatie verwijs ik graag naar de voorgaande blogberichten (links staan onderaan deze pagina).

Foto Merlin (0309) is de inzending voor deze expositie.

De foto is nu dus ruim een maand te bezichtigen op de website van Exhibizone en ik ben erg benieuwd hoe de foto zal worden ontvangen.

Eerdere berichten m.b.t. de “Peace” expositie:
Inzending geselecteerd
Foto ingestuurd