Foto ter beoordeling ingestuurd voor expositie station Madrid

Nadat de vragen over de expositie in het Nuevos Ministerios Station (een metrostation) in Madrid, waren beantwoord, kon worden gekeken naar welke foto daarvoor dan in aanmerking zou komen.
Vandaag is de foto ter beoordeling opgestuurd naar de curatoren van Contemporary Art Station, de organisator van deze expositie.

MADRID STATION EXHIBITION

FEBRUARY 2022


Door de grote problemen die ik afgelopen weken ondervond met de e-mail server (zie ook mijn vorige blog) leek het me niet verstandig om eerder al de foto ter beoordeling op te sturen. Er zal immers via e-mail gecommuniceerd worden of de foto is goedgekeurd en wanneer dat het geval is, zullen er nog aanvullende zaken moeten worden opgestuurd.

Hoewel de deadline voor het insturen van een foto eigenlijk pas 31 december 2021 is, gaf de contactpersoon van Contemporary Art Station me al wel te kennen dat het aantal inschrijvingen beperkt is en dat het op dit moment hard gaat met inzendingen.
Vandaar nu al de inzending naar de organisatie.

Op welke foto de keuze is gevallen, laat ik nu nog even in het midden. De foto is in ieder geval nog niet op deze website gepubliceerd.
Wel is er hierover al intensief contact geweest met het model, zowel via e-mail als telefonisch.

Wat is nu precies de inzet van deze expositie?
Het komt er in het kort op neer dat de foto, wanneer deze wordt goedgekeurd, tijdens Arco Madrid 2022, die gehouden wordt in februari 2022, tentoon gesteld wordt in het Nuevos Ministerios Station (een metrostation) in Madrid.

Het metrostation ligt onder de regeringsgebouwen (Nuevos Ministerios = nieuwe ministeries) en het zakelijke AZCA (een afkorting van Asociación Mixta de Compensación de la Manzana A de la Zona Comercial de la Avenida del Generalísimo).
AZCA is één van de twee belangrijkste financiële districten van Madrids grootstedelijk gebied.

Nu maar afwachten en duimen of de foto wordt toegelaten tot deze expositie.

Wordt vervolgd

Eerdere berichten over (mogelijke) expositie station Madrid:
Vragen beantwoord
Vragen over de expositie
Uitnodiging ontvangen