Opnieuw om aanpassing profielpagina gevraagd

Ruim twee weken geleden heb ik de contactpersoon van Contemporary Art Station gevraagd om de profielpagina die ter gelegenheid van de aankomende expositie, in februari 2022, in het Nuevos Ministerios Station (een metrostation) in Madrid, is gemaakt aan te passen.
Tot op heden heb ik daar helaas nog geen antwoord op gekregen.

MADRID STATION EXHIBITION

FEBRUARY 2022


Het betreft de profielpagina die gemaakt is voor de expositie van foto Antonia (0304-2).
De foto zal tijdens Arco Madrid 2022, die gehouden wordt in februari 2022, tentoon gesteld worden in het Nuevos Ministerios Station (een metrostation) in Madrid.

Contemporary Art Station was heel snel met het aanmaken van de exposanten profielpagina, maar was vergeten de credits van model Antonia Leite en de fashion designer Natalie van de Klashorst daarbij te vermelden.

Daarnaast is de hoge resolutie foto op de website te vinden en te downloaden; iets dat voor mij als fotograaf niet zo prettig is, want het betekent dat kwaadwillenden met de foto aan de haal kunnen gaan en deze zouden kunnen verkopen.

Helaas is er nog geen geruststellend mailtje terug gekomen dat dingen zijn aangepast, dus vanmiddag maar een hernieuwde poging en verzoek gedaan om de profielpagina aan te passen.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over expositie station Madrid:
Exposanten profielpagina al op website
Expositie definitief bevestigd
Foto goedgekeurd
Foto ingestuurd ter beoordeling
Vragen beantwoord
Vragen over de expositie
Uitnodiging ontvangen