Persoonlijke uitnodiging Monat Gallery, Madrid, ontvangen

Via de e-mail ontving ik een persoonlijke uitnodiging van Monat Gallery in Madrid (Spanje) met een voorstel voor samenwerking met deze galerie op internationaal vlak.
Het is niet netjes om een hele e-mail die persoonlijk is gestuurd letterlijk op de website te zetten, vandaar hieronder vooral de strekking van de e-mail.

De contactpersoon van de Monat Gallery in Madrid geeft aan dat zij werkt voor deze galerie voor hedendaagse kunst die gesitueerd is in “Madrid Old Town District” en dat de galerie voortdurend werkt aan het onderhouden van een nauwe band met opkomende en gevestigde kunstenaars door middel van samenwerkingen met kunstverzamelaars van over de hele wereld.

De galerie biedt internationale (particuliere) verzamelaars een unieke toegang tot een diversiteit aan multiculturele kunstenaars en toonaangevende handelaren in moderne en hedendaagse kunst.

De galerie heeft een bekwaam team van professionals die een uitgebreid scala aan diensten aanbiedt zoals internationale kunstbeurzen en de mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve tentoonstellingen in de galerie zelf.

“MONAT Gallery is very interested in representing you internationally and committing to show and sell your work exhibited in our upcoming exhibitions.

Zoals hierboven te lezen is de galerie zeer geïnteresseerd om mij internationaal te vertegenwoordigen en mijn werk in komende tentoonstellingen te exposeren en te verkopen.

De volgende internationale kunstbeurs is de “(UN)Fair Milano 2022″ die gehouden wordt van 9 tot en met 13 februari in Milaan, Italië.

Wanneer ik geïnteresseerd ben en meer informatie wil hebben met de complete details over een mogelijke samenwerking, dan wordt mij gevraagd om op deze e-mail te reageren.

Nu krijg ik vaker van dit soort e-mails in mijn mailbox, maar deze klinkt toch wel interessant.
Ik zal dan ook vragen om meer informatie, maar hoop dat mijn e-mail, gezien de grote e-mail problemen waarmee ik afgelopen week te maken heb gehad, wel aankomt.

Hoe dan ook: wordt vervolgd!