International Prize Leonardo da Vinci (Italië): benodigdheden opgestuurd

Vandaag de benodigdheden (inschrijfformulier, inschrijfgeld en geselecteerde foto) ingestuurd en in orde gemaakt. Het blijft lastig een geschikte foto uit te zoeken voor zo’n prijs en blijkt uiteindelijk de moeilijkste van de drie benodigdheden.

De deadline voor het insturen van de benodigdheden was 15 januari, vandaag dus.
Eén van de dingen die voor de definitieve inschrijving nodig was, was een foto die gebruikt gaat worden bij de uitreiking op 6 februari in het Paleis Borghese in Florence.

Het afgelopen jaar zijn er niet zo heel veel artistieke foto’s gemaakt die voor deze prijs in aanmerking komen.
Eén van de foto’s die er wat mij betreft uitsprong en nog niet eerder ergens voor gebruikt is, is een foto uit Merlins 9e fotoshoot met Studio Tjeerd.
De foto zelf is nog niet op deze website geplaatst.
Ik heb Merlin en haar moeder benaderd met de vraag of de bewuste foto gebruikt zou mogen worden voor de prijs, inclusief de publicatie in de catalogus en het Januari/Februari nummer van het Art International Contemporary Magazine en zij gaven mij daarvoor de toestemming, waarvoor dank!

Voor de prijsuitreiking en publicatie is onderstaande (nog niet eerder gepubliceerde) foto gekozen van Merlins 9e fotoshoot: Merlin (0902-3):

Deze foto zal dus ook gebruikt worden voor publicatie op één bladzijde in de catalogus van International Prize Leonardo Da Vinci – The Universal Artist en voor publicatie in Art International Contemporary Magazine.

Het is overigens nog de vraag of ik in persoon bij de prijsuitreiking aanwezig zal zijn.
De locatie van de prijsuitreiking is simpelweg indrukwekkend en adembenemend, zeker wanneer je via Google-maps virtueel binnen kunt lopen in het Borghese Palace. De link daarvoor staat in mijn achtergrondinformatie blogbericht.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de prijs:
Reminder
Achtergrondinformatie
Eerste e-mail