Samenwerking met Monat Gallery, Madrid, waarschijnlijk aanstaande

Vanavond heb ik een e-mail gestuurd naar de contactpersoon van de Monat Gallery in Madrid (Spanje) met betrekking tot een eventuele samenwerking, die wat mij betreft definitief gemaakt kan worden.
Door alle drukte van de afgelopen maanden was ik er nog niet aan toe gekomen om een e-mail terug te sturen aan de contactpersoon.

Naar aanleiding van de antwoorden die ik gekregen heb op mijn vragen en nog eens alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen, lijkt het mij een goede stap om met deze galerie in zee te gaan.

Echter: de insteek was (ook) om foto’s tijdens de “(UN)Fair Milano 2022″ die gehouden wordt van 9 tot en met 13 februari in Milaan, Italië, tentoon te stellen.
De deadline voor de inschrijving voor deze kunstbeurs verliep gisteren.

Om foto’s voor de kunstbeurs (en meteen ook voor de expositie in de Monat Gallery) uit te kiezen, daarvoor ook de (ouders van de) modellen om toestemming te vragen en waar nodig de foto’s te laten afdrukken en op te sturen, kost de nodige voorbereidingstijd en communicatie.
Het zou dan, voor mijn gevoel in ieder geval, heel erg snel geregeld moeten worden.

Daarnaast gaf de contactpersoon in haar laatste e-mail aan dat de galerie bezig is met de voorbereidingen voor een kunstbeurs in Monaco.
Die zal ongetwijfeld later dit jaar gaan plaatsvinden en creëert daardoor wat meer tijd voor mij om een en ander goed te regelen.

Dat is dan ook de boodschap die ik vanavond naar de contactpersoon van de galerie heb gestuurd: de samenwerking, die een jaar duurt, start vanaf het moment dat de inschrijving voor de kunstbeurs in Monaco rond is (wanneer dat qua datum dan ook mag zijn).

In de titel van dit blogbericht staat dat samenwerking met de Monat Gallery waarschijnlijk aanstaande is.
Het heeft er mee te maken of de galerie met mijn voorstel akkoord kan gaan en we het contract kunnen gaan sluiten.

Daarnaast lopen er natuurlijk ook nog onderhandelingen over een eventuele samenwerking met Artifact New York.

Spannend wat dit misschien gaat brengen!

Wordt vervolgd

Eerdere berichten van Monat Gallery:
Antwoord op vragen
Snel antwoord
Vragen aan de galerie
Contact is gelegd
Persoonlijke uitnodiging ontvangen