Foto Merlin opnieuw in expositie Parijs?

Dit keer even een kort blogberichtje met betrekking tot een mogelijke fysieke expositie in een prestigieuze galerie in Parijs.

De uitnodiging voor de fysieke groepsexpositie ontving ik van de curator van Associazione Culturale “Sei l’Arte” en na wat aanvullende informatie te hebben gevraagd, worden dingen wel vastomlijnder, waardoor de mogelijkheid bestaat dat de foto van Merlin, die eerder te zien was geweest in een expositie in Florence, nu ook de opwachting gaat maken in Parijs.

In het overleg met de curator heeft zij een prijs voorgesteld waarvoor de foto van Merlin in Galleria Bortone kunnen komen te hangen.
Deze prijs is zodanig vastgesteld dat bij eventuele verkoop er ook daadwerkelijk winst kan worden gemaakt, al zijn dat geen wereldschokkende bedragen.

Ik hoop hierover nog met de moeder van Merlin in overleg te gaan om te besluiten wat we gaan doen.
Aan het einde van de week wil ik in ieder geval een beslissing gemaakt hebben en daarvan ook de curator van Sei l’Arte op de hoogte te stellen.

Associazione Culturale “Sei l’Arte”, die de expositie regelt, is een organisatie in Italië waarmee Studio Tjeerd in de afgelopen jaren al talloze keren heeft samengewerkt.
Daartoe behoorden onder andere een digitale expositie tijdens het filmfestival in Venetië in 2019 en 2018, een digitale expositie tijdens een grote kunstbeurs in Treviso (Italië 2019, 2018), een digitale expositie in Weiz (Oostenrijk, 2018)  en twee fysieke exposities in Petritoli (Italië, 2019) en Florence (Italië, 2022).

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de mogelijke expositie:
Hernieuwde uitnodiging
Uitnodiging ontvangen