Inzending voor “The Voices of Tomorrow Art Award” gedaan

Gisterenavond laat heb ik mijn (ouders van) modellen een e-mail gestuurd met de vraag of ik één of meerdere foto’s mocht gebruiken voor “The Voices of Tomorrow Award” die ik mag ontvangen van Contemporary Art Curator Magazine.
De inzending is vandaag gedaan.

De e-mail aan (de ouders van) de modellen had ik voor de eerste keer in de titel “Urgent” meegegeven omdat het allemaal zo heel kort dag was.
Vrijwel alle ouders en modellen hadden vanmorgen vroeg al een reactie en hun goedkeuring gegeven (waarvoor heel hartelijk dank voor de snelle respons), maar ik besloot tot het einde van de middag te wachten om ook de laatste ouders en modellen de gelegenheid te geven om te reageren.
Het is per slot van rekening Eerste Paasdag.

Voor deze Award kon ik 8 foto’s insturen en dan blijft het altijd lastig kiezen.
Wat ik vooral wilde is dat zo veel mogelijk modellen bij Contemporary Art Curator Magazine in beeld komen, want met 750.000 unieke  bezoekers op hun website en bijna 450.000 volgers op de sociale media (Instagram en Facebook samen) kan dit voor hen ook exposure opleveren.

Het betekende overigens wel dat ik van elk model slechts één foto kon insturen (van sommige modellen overigens niet) en dan nòg is de keuze lastig.

Aan het begin van de avond heb ik alle benodigdheden (biografie, artist statement) en de foto’s geüpload.

Het is nu afwachten welke van de foto’s er ook daadwerkelijk op Instagram en Facebook zullen gaan verschijnen.

Na de inzending kreeg ik in ieder geval de bevestiging dat alles in goede orde is ontvangen:

Dear Tjeerd,

Congratulations on winning the Voices of Tomorrow Art Award!
We will contact you at the end of April with all the information regarding the prize.

At the beginning of May, we will announce the awarded artists, present the online catalogue and send you the certificate and badge.

Eind deze maand komt er dus duidelijkheid over welke foto’s het zijn geworden en wordt begin mei alles wereldkundig gemaakt.

Eerdere berichten m.b.t. deze Award:
Uitnodiging award ontvangen