Publicatie foto’s Merlin in Paris Chic Kids Magazine? (2)

Van de moeder van Merlin ontving ik een e-mail dat zij had geprobeerd om de geselecteerde foto’s in te sturen voor publicatie in Paris Chic Kids Magazine, waarvoor zij was benaderd, maar dat dat haar niet ging lukken.

De reden was dat de enige manier waarop betaald kon worden, met een creditcard was en die bezit moeder niet en dus hield het daar op.
Vanzelfsprekend baalde ze daar van, want ze wilde heel erg graag dat foto’s van Merlin in het tijdschrift zou worden gepubliceerd.

Het Paris Chic Kids Magazine is een tijdschrift, zowel digitaal als in print, dat, zo staat te lezen op hun facebook pagina “modellen promoot tot het volgende niveau en helpt groeien in de fashion wereld”.

Zij hebben geen eigen website en via wat zoekwerk kon ik wel een andere website achterhalen waar de publicaties te bekijken zijn.

Op Instagram heeft het tijdschrift ruim 23 duizend volgers en op facebook ruim 19 duizend volgers.

Het blijkt dat er ook een winkel in New York is van dit concern.
Hoe leuk zou het zijn wanneer we, ter gelegenheid van de prijsuitreiking van de ATIM’s Top 60 Masters 2022 Award hier ook een bezoekje aan zouden kunnen brengen?

En voor wat betreft de creditcard perikelen?
Studio Tjeerd comes to the rescue!
Ik ben namelijk wél in bezit van een creditcard en als dit de enige reden is om niet de publicatie te doen, dan valt daar dus wel een mouw aan te passen.

Ik heb voorgesteld om dan de betaling via mijn creditcard te doen zodat de publicatie toch door kan gaan.

Wie weet wordt het dus toch nog vervolgd!

Eerdere berichten over mogelijke publicatie in Paris Chic Kids Magazine:
Foto’s gepubliceerd?