Publicatie Paris Chic Kids Magazine lijkt nu rond

In het kader van: “hoe omslachtig wil je het hebben?” is er vandaag nog een hoofdstuk bijgeschreven voor de publicatie van foto’s van Merlin in Paris Chic Kids Magazine.
Het lijkt er nu op dat de publicatie rond is, maar dat zullen we pas in juli ook echt weten.

Het Paris Chic Kids Magazine is een tijdschrift, zowel digitaal als in print, dat, zo staat te lezen op hun facebook pagina “modellen promoot tot het volgende niveau en helpt groeien in de fashion wereld”.

Op Instagram heeft het tijdschrift ruim 23 duizend volgers en op facebook ruim 19 duizend volgers.

Het blijkt dat er ook een winkel in New York is van dit concern.
Hoe leuk zou het zijn wanneer we, ter gelegenheid van de prijsuitreiking van de ATIM’s Top 60 Masters 2022 Award hier ook een bezoekje aan zouden kunnen brengen?

In eerdere blogs was al geschreven dat het proces voor de publicatie van foto’s van Merlin in Paris Chic Kids Magazine nu niet bepaald van een leien dakje gaat.

Vandaag is er weer een hoofdstuk aan toegevoegd en hopelijk kan het boek daarmee gesloten worden.
Het geval wil namelijk dat de foto’s voor de publicatie via WeTransfer waren opgestuurd, maar nog niet waren gedownload.
De tijdspanne voor het downloaden loopt aankomende zaterdag af.

Via de moeder van Merlin kreeg ik door dat de foto’s pas vlak voor de publicatie zullen gaan downloaden en of “we de foto’s niet op een andere plek konden neerzetten” zodat ze ze tegen die tijd konden downloaden.

Ik heb dit nog niet eerder op geen enkel vlak meegemaakt waar ik foto’s moest insturen.
Of dit nu voor een publicatie, een expositie of een internationale prijs was.

Hoe dan ook heb ik op mijn eigen DropBox een map aangemaakt waar ik de foto’s heb neergezet en de link, zowel via een berichtje namens DropBox als via een persoonlijke e-mail, doorgestuurd naar de contactpersoon van het tijdschrift.

Gelukkig kreeg ik daar wel een respons op: “Got them, thanks!”.
Geen aanhef of iets dergelijks, alleen dat.

Alles bij elkaar voelt het niet heel erg professioneel aan, tot die conclusie zijn zowel de moeder van Merlin als ik gekomen.

Het lijkt er nu dus op dat alles in orde is en de foto’s van Merlin in het juli-nummer van én Paris Chic Kids Magazine en Hollywood Stars Kids Magazine worden gepubliceerd, maar gezien voorgaande ervaringen houd ik nog wel graag een slag om de arm.

We gaan het eind juni, begin juli wel merken en zien!

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over mogelijke publicatie in Paris Chic Kids Magazine:
Nog geen reactie
Foto’s ingestuurd
Betaling gedaan
Creditcard perikelen
Foto’s gepubliceerd?