The Style Researcher Magazine: toch nog in novembernummer?

Vanmiddag heb ik aan de editor van The Style Researcher Magazine een mailtje gestuurd met betrekking tot eventuele publicatie met cover en interview voor het novembernummer “Fashion and Beauty Editorial“.
Uit het antwoord dat ik ontving blijkt dat het nog mogelijk is om in deze publicatie te komen en wordt er ook een oplossing gegeven voor het uploaden van de foto’s.

Het antwoord dat ik ontving van de editor was als volgt:

Hello Mr. Tjeerd,

we are going out on Nov 6th or 7th with the mag, so if you prefer to have it in November we can still make it, if we receive tomorrow the photos.

For the payment and the photos, you can send everything directly to our emailaddress, via paypal, and same email also for a we-transfer with the photos and all the bio/story, if you want to add it. 

Via we-transfer it’s not needed to resize the photos if you love to have them in other formats.

Thank you!

De vragen die ik had gesteld in de vorige e-mail worden helemaal beantwoord: het is dus nog mogelijk om in het novembernummer de foto’s te laten publiceren, maar dan moet morgen wel alles op orde gebracht worden, inclusief het interview waarvan ik de vragen op dit moment nog niet heb ontvangen.

Voor wat betreft de betaling en het uploaden kan dat allemaal via We-Transfer en PayPal.
Alles kan dus geregeld worden, maar we hebben de factor tijd die nu meespeelt en ik weet niet of ik én contact met de moeder van Merlin hierover kan hebben voor morgen én of ik de in die tussentijd ook de vragen voor het interview kan ontvangen en de antwoorden daarop kan geven.

Aan de moeder van Merlin zal ik in ieder geval voorleggen dat het nog steeds mogelijk is om in het novembernummer de publicatie te krijgen maar, gezien de korte tijdspanne en waar we het ook al eerder over hebben gehad, het misschien verstandiger is om voor de publicatie in het decembernummer te gaan.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over publicaties in The Style Researcher:
Gekozen voor coverstory
Deadline verstreken
Deadline wordt niet gehaald?
Selectie foto’s aan moeder opgestuurd
Moeder staat open voor publicatie
Persoonlijke uitnodiging ontvangen
Interview
Tear sheets ontvangen
Magazine met foto’s Merlin is uit!
Preview cover
Magazine (bijna) uitgebracht
Interview goedgekeurd
Interview opgestuurd
Foto’s Merlin worden gepubliceerd
Inzending voor mogelijke publicatie
Tearsheets ontvangen
Publicatie in The Style Researcher Magazine
Ook foto Saar gepubliceerd
Foto Merlin gepubliceerd
Inzending voor mogelijke publicatie