Gevraagd om uitstel International Prize Leonardo da Vinci (Italië)

Daarnet heb ik een e-mail gestuurd naar één van de oprichters van de Effetto Arte Foundation met de vraag of ik nog een foto kan insturen en daarmee kan deelnemen aan de International Prize Leonardo da Vinci die op 5 april in het Sala del Cenacolo of the National Museum of Science and Technology “Leonardo Da Vinci” in Milaan, Italië, wordt uitgeloofd.

Van deze organisatie, de Effetto Arte Foundation, heb ik inmiddels al een flink aantal internationale prijzen mogen ontvangen, waaronder dus nu voor de vierde keer de Leonardo da Vinci prijs.
De prijs kreeg ik ook al uitgeloofd in 2018, 2020 en in 2022.

De deadline was, zo had ik afgelopen week via de e-mail doorgekregen, verplaatst naar 28 februari, maar het is me niet gelukt om een foto van Merlins fotoshoot van drie dagen geleden te bewerken vóór de deadline.

Dat is inmiddels wel gelukt en zowel de moeder van Merlin als ik, denken dat we een foto hebben die zeker in aanmerking zal komen voor deze internationale prijs.

Probleem is dus dat de deadline al is gepasseerd en ik heb aan één van de oprichters gevraagd of ik de benodigdheden aankomende donderdag, 2 maart, zou mogen inleveren.

Wordt wellicht vervolgd.

Eerdere berichten over de prijs:
Deadline niet gehaald
Achtergrondinformatie
Eerste e-mail

Voor een overzicht van alle berichten over internationale prijzen van Effetto Arte Foundation: volg deze link.