Extra aanbieding van M.A.D.S. Art Gallery voor expositie “Censored”

In navolging van een eerdere uitnodiging van een curator van M.A.D.S. Art Gallery uit Milaan, Italië, om mee te gaan doen aan een expositie in de Italiaanse hoofdstad met als thema “Censored”, ontving ik vandaag van dezelfde curator een update die me wellicht besluit mee te doen aan de expositie.

In het vorige blogbericht over deze op handen zijnde expositie, schreef ik al dat ik het lastig vond om geschikte foto’s te zoeken die bij het thema passen, al gaven de laatste regels van de themaomschrijving wel meer ruimte voor een vrijere interpretatie.

Martina Viesti, de hoofdconservator van de M.A.D.S. Art Gallery, mailde mij vandaag nog wat aanvullende informatie over deze expositie, waarbij zij mij, als ge- en bevestigde kunstenaar, een korting kon aanbieden na overleg met de oprichters van de galerie die ik in 2019 persoonlijk in de galerie heb ontmoet.

Dat biedt sowieso wat meer mogelijkheden in het eventueel opsturen van een gevarieerde set foto’s.
De keuze die ik nu voorgeschoteld krijg, behalve natuurlijk of ik überhaupt mee ga doen aan deze expositie, is of ik twee of vijf foto’s zou kunnen inzenden, in plaats van één of drie.

Zoals ik er nu naar kijk, wil ik wel aan deze expositie mee gaan doen, maar daarvoor zal ik ook weer eerst de (ouders van) de modellen om toestemming moeten vragen en om alles rond te krijgen, wordt het wel wat krap, want de expositie begint al over een week.
Aan Martina zal ik vragen wanneer de deadline van insturen van de benodigdheden is.

Verder stuurde Martina nog een ander document mee, inclusief een filmpje, over een nieuw, doorlopend evenement: Fuori E-vento, waarbij een afbeelding – in mijn geval dus een foto – op een billboard in New York zal worden vertoond.
Op dit moment is mij dat allemaal even te veel, met ook de drukte van de laatste schoolweken die er aan gaan komen.
Gezien dit een doorlopend evenement is, kan ik daar op een later moment nog op terug komen.

Wordt waarschijnlijk vervolgd.

Eerdere berichten over deze mogelijke expositie:
Uitnodiging ontvangen

Voor een overzicht van alle berichten over de samenwerking met M.A.D.S. Art Gallery: volg deze link.