Eerste tussenstand Miss Teen of Groningen: Merlin op 44 stemmen


Merlin is in de race voor de prachtige titel Miss Teen of Groningen 2024. Afgelopen maandag, even voor middernacht, zijn de virtuele stembussen geopend en vanavond is de eerste tussenstand bekend gemaakt.

De officiële foto, die hierboven staat, is gemaakt door Marcel Hofstee van FotoArtline en is gemaakt tijdens de shootdag op 26 november.

Eerder dan verwacht (de verwachting was dat de eerste tussenstand na een week bekend werd gemaakt), is vanavond de eerste tussenstand op de website van Miss Beauty of the Netherlands 2024 gekomen.

In het staafdiagram staat de tussenstand van álle finalisten, zowel de Misses Teen als de Misses Beauty, wat wel enigszins verwarrend is.
De Miss Teen finalisten staan aan de linkerkant (Aline tot en met Zoë) en de Miss Beauty finalisten aan de rechterkant (Anouk tot en met Wanda).

Merlin heeft op dit moment, na drie dagen stemmen, 44 stemmen binnen gehaald.
Opvallend zijn het hoge aantal stemmen van Manisjah (534) en Carice (272).
Nu zegt zo’n eerste tussenstand niet heel erg veel en in dat opzicht is er ook nog niet zoveel schokkends: immers hardlopers zijn doodlopers.
Ik heb al zo vaak gezien – en dat geldt ook voor het stemmen bij fotowedstrijden – dat inzendingen die aan het begin erg veel stemmen krijgen, op een later moment wegzakken in de ranking.

Dus voor Merlin nog lang niet getreurd, al vind ik het wel jammer dat er toch niet wat meer stemmen zijn geweest op Merlin tot nu toe.

Via de website van Miss Beauty of the Netherlands 2024, kan er gestemd worden op alle finalisten van zowel de Miss Teen als de Miss Beauty van Groningen.

Heel specifiek op Merlin kan via deze link naar de pagina van Merlin.
Het stemmen kost wel geld: € 1,25 per stem en er kan op de webpagina worden aangegeven hoeveel stemmen je à € 1,25 wilt uitbrengen.
20% van de opbrengst gaat naar een goed doel, al is niet duidelijk om wel goed doel het gaat.

Er kan tot vrijdag 3 februari 2024 op Merlin en de andere finalisten gestemd worden.
Elke week wordt de tussenstand doorgegeven op de website van Miss Beauty en zal ook hier te bekijken zijn.
De voting telt voor 15% mee in het eindoordeel van de jury. Daarnaast wint de finalist met de meeste stemmen de titel van Miss Popularity of Groningen 2024 en gezien het aantal volgers dat ze heeft op Instagram, zal ze hierop een grote kans hebben die titel in de wacht te slepen.

Dit is misschien ook wel een mooi moment om haar te gaan volgen op Instagram, als u dat al niet doet: @xxmerlin_senx.
De uitslag wordt tijdens de finale op 4 februari 2024 in Winschoten bekend gemaakt.

De volgende tussenstand, zo staat op de website van Miss Beauty of the Netherlands 2024 te lezen, wordt zaterdag 9 december bekend gemaakt.

Merlin met de sjerp van Miss Teen of Groningen 2024. Foto gemaakt tijdens de 21e fotoshoot bij Merlin thuis.

Wordt vervolgd!

Laatste berichten over de Miss Teen Groningen 2024 van Merlin:
Stemmen kan vanaf dit moment
De weg  naar Miss Teen (2)
De weg naar Miss Teen (1)

Klik voor alle berichten over de Miss Teen Groningen 2024 van Merlin, volg deze link.