Miss Teen of Groningen 2024: vandaag D-Day voor Merlin


Merlin is in de race voor de prachtige titel Miss Teen of Groningen 2024. Na het avontuur aan te zijn gegaan in november vorig jaar, moet vandaag letterlijk en figuurlijk de bekroning komen voor haar werk en inzet: finaledag!

De Miss Teen of Groningen 2024 is onderdeel van Miss Beauty of the Netherlands 2024.

Wat zal het een spannende dag zijn voor Merlin vandaag!
Officieel begint voor haar en alle andere finalisten van de Miss Beauty of Groningen 2024 om 13.45 uur in het Cultuurhuis De Klinker in Winschoten, waar vanavond een wervelende show te zien zal zijn.

Maar voordat ze eerste stap over de drempel van het cultuurhuis zet, zijn er ook al de nodige voorbereidingen voor haar, want ze laat eerst nog haar haar en make-up doen.

Dan, om 13.45 uur, begint het.
Via de artiesteningang worden alle Miss Teens en alle Miss Beauties toegelaten tot de het cultuurhuis, al waar alle finalisten hun eigen kleedkamer opzoeken.
De kleedkamers worden gedeeld met andere finalisten: vier teens en vier beauties. Merlin heeft samen met zeven andere meisjes en jonge vrouwen kleedkamer 5 toegewezen gekregen.
En 5 is numerologisch een mooi getal dat onder andere staat voor reizen: en wat voor mooie reis kan Merlin vandaag gaan maken!

Om 14.30 uur begint de doorloop van de show van vanavond om onder andere goed licht en geluid in te kunnen regelen zodat elke finaliste daadwerkelijk kan gaan schitteren.

En dan om 19.30 uur begint de grote finale voor Merlin. Ik voel me vereerd dat ik daar door Merlin en haar ouders persoonlijk voor ben uitgenodigd.
Ik zal Merlin dan ook zeker gaan aanmoedigen vanavond.

Als ik al een verwachting kan en mag uitspreken, denk ik dat je het in ieder geval tot de 4th runner-up zult schoppen (5e plaats), maar het zou me ook niet verbazen wanneer je vanavond met de titel Miss Teen of Groningen 2024 naar huis gaat, want dat heb je in je!

Via deze weg wens ik jou enorm veel succes vanavond, Merlin!
Blijf in jezelf geloven!
Dat doe ik wel en ongeacht waar je vanavond eindigt: weet dat ik enorm trots op jou ben!

Instagram
Dit is misschien ook wel een mooi moment om haar te gaan volgen op Instagram, als u dat al niet doet: @xxmerlin_senx.

Oudere berichten over de Miss Teen Groningen 2024 van Merlin:
Laatste tussenstand
Zeventiende tussenstand
Zestiende tussenstand

Klik voor alle berichten over de Miss Teen Groningen 2024 van Merlin, volg deze link.