Link naar catalogus ontvangen van internationale online expositie “Woman”

In de e-mail trof ik vandaag een berichtje aan dat de catalogus van de internationale online groepsexpositie “Diversia: Woman – 2024”, waaraan een foto van Antonia heeft meegedaan, online staat.

Diversia is een serie van maandelijkse exposities georganiseerd door Exhibizone, de online internationale slimme expositieruimte.
Elke maandelijkse expositie richt zich op een specifiek thema en presenteert schitterende kunstwerken van getalenteerde kunstenaars wereldwijd, zo staat op de website te lezen.

De virtuele expositie vond plaats van 8 maart tot en met 8 april en zoals al was aangekondigd, zou daar ook een catalogus van verschijnen.

Die informatie kwam dus vandaag:

In de e-mail staat de link naar de online catalogus, maar deze is niet goed benaderbaar en geeft foutmeldingen.

De poster, met daarop de ingestuurde foto, Antonia (0301), werd al eerder toegestuurd.

Evenals de badge:

Hi all;

My artwork named ‘Antonia (0301)‘ is now being showcased at Woman – 2024 exhibition, organized by Exhibizone and powered by @Biafarin platform.

To learn more, please visit:

@biafarin #biafarin #biafarinart #biafarinonlinesales #StudioTjeerd #Photography #onlineartsales #buyartonline #onlineart #artonline #onlineartgallery #sellart #sellartonline #onlineartshop #onlineartstore #onlineartexhibition #onlineartshow #onlineartist #artmarketing #artmarketingservice #Exhibizone @exhibizone #exhibizone @studiotjeerd

Het is dus voor mij nog niet duidelijk waar de foto van Antonia in de catalogus staat.
Wellicht moet ik het op een later moment nog een keer proberen en anders zal ik er wel een e-mail naar de organisatie aan wijden.

Eerdere berichten m.b.t. de “Woman” expositie:
Vandaag laatste dag
Poster ontvangen
Badge ontvangen
Vandaag start expositie
Inzending geselecteerd
Foto ingestuurd

Eerdere berichten over exposities via dit platform, zijn te bekijken via deze link.