Contact met directeur CFA over visitekaartjes WAD2024

Naar aanleiding van mijn vraag over visitekaartjes die bij de aanstaande video-expositie in Dubai tijdens World Art Dubai 2024 (WAD 2024) onder het videoscherm gelegd kunnen worden, heeft de directeur van Circle Foundation of the Arts (CFA) contact met mij opgenomen via de e-mail.

In de video-expositie zullen twee foto’s van Merlin worden opgenomen.
Het Franse Circle Foundation for the Arts (CFA) doet de coördinatie voor de tentoonstelling tijdens World Art Dubai 2024.

In de Frequently Asked Questions (FAQ) op de website van Circle Foundation of the Arts was een vraag en antwoord opgenomen dat het mogelijk was om visitekaartjes op een tafel onder het videoscherm neer te leggen.

Hoewel ik nog geen uitsluitsel van de moeder van Merlin heb gekregen of zij dat ook daadwerkelijk wil, ben ik wel aan het onderzoeken hóe die visitekaartjes daar eventueel moeten komen.

De contactpersoon bij CFA gaf al eerder aan dat de kaartjes rechtstreeks naar Dubai konden worden gestuurd of naar Lyon, waar CFA is gehuisvest, waar de directeur de kaartjes in haar bagage zou kunnen inpakken en zelf de kaartjes naar Dubai brengt.

Nu dus een e-mail van diezelfde directeur:
Hi Tjeerd,

This is the director of Circle Arts.
I have no problem taking them to Dubai with me. 
The only restriction is I would have to receive them by this Friday, April 19, because I will be travelling to European shows 20-29 April and then only coming back for 1 day before leaving again for Dubai 🙂
If that is enough time, and you can send the parcel with signature upon receipt, (simple parcels get lost often especially with national post, so please avoid that) our office address is 
***

Whichever option is best for you, 
Happy Saturday!

Het is fijn te lezen dat de directeur de visitekaartjes wil meenemen naar Dubai in de bagage, maar ze wil dan de kaartjes uiterlijk vrijdag 19 april hebben.
Dat is al over uiterlijk 6 dagen!

Zoals ik aan het begin van het blogbericht al schreef, weet ik nog niet of we überhaupt wel visitekaartjes zullen laten drukken (ik wacht nog op uitsluitsel van de moeder van Merlin).
Daarnaast is het nu weekend en de kaartjes moeten nog worden gedrukt, sterker nog: het ontwerp voor de kaartjes is nog niet klaar.
In het meest gunstige geval wordt de opdracht door de drukker aankomende maandag in behandeling genomen.
Daar gaat zeker wel een dag of twee, drie overheen en dan moeten ze nog verstuurd worden naar Lyon.
Dat gaat naar mijn bescheiden mening niet allemaal lukken voor de 19e.
De optie Lyon -> Dubai is hiermee van de baan en dan blijft eigenlijk alleen nog over om de kaartjes rechtstreeks naar Dubai te verzenden.

Ik heb daarom de directeur maar het volgende antwoord gestuurd:

“Dear ***,

Thank you so much for your reply to my email.
It’s great to read that you are willing to take the cards with you.
I’m afraid April 19th will be too short in time, because the cards have to be printed yet and after that, of course, be send to you.
I guess I won’t be able to manage that within six days.
It was also what I was thinking about, about sending the cards with signature upon receipt.

So I think, I’ll ship them directly to Dubai?

Have a great Saturday ánd Sunday ahead, dear ***!

Warm regards,

Tjeerd”

Wordt vervolgd.

Eerdere belangrijke berichten over World Art Dubai 2024:
Foto’s ingestuurd
Definitieve keuze
Persoonlijke uitnodiging ontvangen

Volg deze link voor alle berichten met betrekking tot World Art Dubai 2024.

Volg deze link voor alle berichten met betrekking tot Circle Foundation for the Arts.