Moeder Merlin gaat akkoord met drukken visitekaartjes WAD2024

Vanavond aan het eind van de avond ontving ik van de moeder van Merlin een e-mail waarin zij aangeeft dat ze akkoord gaat met het drukken van de visitekaartjes die bij de aanstaande video-expositie in Dubai tijdens World Art Dubai 2024 (WAD 2024) op een tafel onder het videoscherm gelegd kunnen worden.

In de video-expositie zullen twee foto’s van Merlin worden opgenomen.
Het Franse Circle Foundation for the Arts (CFA) doet de coördinatie voor de tentoonstelling tijdens World Art Dubai 2024.

In de Frequently Asked Questions (FAQ) op de website van Circle Foundation of the Arts was een vraag en antwoord opgenomen dat het mogelijk was om visitekaartjes op een tafel onder het videoscherm neer te leggen.

Met de toestemming van de moeder van Merlin, kan ik weer een stap verder zetten.
In de e-mail schrijft moeder of ik dat alsjeblieft zelf wil gaan afhandelen, waarbij ze aangeeft dat ze de foto’s van Merlin zou gebruiken voor de visitekaartjes, maar dat ik dat zelf mag beslissen.

Ik was natuurlijk al wel bezig om een en ander in gang te zetten en in het kader daarvan had de directeur gisteren al contact met mij opgenomen hierover.

Het ontwerp van de visitekaartjes is nog niet helemaal compleet en af.
Zoals moeder als suggestie gaf, heb ik zelf al de foto’s van Merlin die in Dubai te zien zijn, in het ontwerp opgenomen.

Met de finishing touches wacht ik nog wel even, want er moet eerst duidelijkheid komen of de kaartjes überhaupt wel voor 29 april in Dubai aan kunnen komen.

Ik heb ook nog geen adres waar de visitekaartjes naar toegestuurd zouden moeten worden want die heeft de directeur van CFA me nog niet gegeven.
Dus ook daar is het wachten nog op.

Wordt vervolgd.

Eerdere belangrijke berichten over World Art Dubai 2024:
Foto’s ingestuurd
Definitieve keuze
Persoonlijke uitnodiging ontvangen

Volg deze link voor alle berichten met betrekking tot World Art Dubai 2024.

Volg deze link voor alle berichten met betrekking tot Circle Foundation for the Arts.