Opnieuw inzending mogelijke publicatie La Belle Magazine gedaan

Al in februari is een inzending voor mogelijke publicatie naar de editor van  La Belle Magazine voor eventuele plaatsing gestuurd, maar daarop is tot op heden nog geen publicatie uit voortgevloeid.

Wat er nu precies is misgegaan, blijft de vraag, want in februari leek alles in kannen en kruiken te zijn: het webformulier met als Editorial Title “Blue Mer” was ingevuld en verstuurd en de foto’s waren aangeboden via een link op Google Drive, die ook waren gedownload.

Naderhand heeft de moeder van Merlin een aantal keer via DM op Instagram contact proberen te zoeken met de editor van het tijdschrift en datzelfde heb ik ook een paar keer gedaan via de e-mail, maar heeft dus nog niet tot een publicatie geleid
Wel werd er gevraagd om nog een keer aan te geven om welke foto’s het ging en ook om nog een keer de link door te geven van het Google Drive-bestand.

Vandaag kreeg ik een urgent telefoontje van de moeder van Merlin, of ik opnieuw de foto’s wilde aanbieden en op de website van La Belle – Kidz & Teen Fashion de inzending wilde doen.

Dat bleek toch wel iets anders te gaan dan de vorige keer.
Allereerst kreeg ik een ander e-mail adres toegestuurd en hoefde ik ook niet de foto’s op Google Drive te zetten om te laten downloaden, maar kon dat via WeTransfer; wat ook veel praktischer is.

In overleg waren we, moeder en ik, in februari uitgekomen op een twaalftal foto’s die we hadden ingezonden en vandaag hebben we daar nog twee foto’s aan toegevoegd die,  geprepareerd en geoptimaliseerd voor print, zijn opgestuurd ter beoordeling.

Het voert nu even te ver om hier alle foto’s te laten langskomen, maar er werd nadrukkelijk gevraagd om foto’s die nog niet eerder gepubliceerd waren, maar we hebben toch een paar foto’s bij de inzending zitten die inmiddels al wel eerder gepubliceerd zijn.

Of de ingezonden foto’s ook daadwerkelijk gepubliceerd zullen gaan worden – en dan ook nog wélke dat zullen zijn – moeten we nog afwachten.
Een en ander zal zeker afhangen in hoeverre er nu wel een follow-up komt op onze inzending.

Voor de zekerheid, gezien onze ervaringen, heb ik ook een en ander nog gewoon via e-mail doorgegeven.

Op de website van het tijdschrift staat te lezen waar het tijdschrift voor staat:
“La Belle is an international print and digital kids & teen fashion magazine for the trendsetting and style-savvy child; we are a fashion guide for parents, kids fashion buyers, and retailers. 

Our quarterly kids & teen fashion magazine features the latest in kids’ fashion, talent, art & literature, and fashion events. 

We take pride in collaborating with the most creative and artistic photographers, designers and models to provide you with fashion as its best! “

Inmiddels is er al een indrukwekkend aantal publicaties in modellen-, fashion- en beautytijdschriften geweest met foto’s van Merlin:
CanKids Magazine (januari 2021)
The Face Wild Child Magazine (augustus 2021)
The Style Researcher Magazine (september 2021)
Fashion Magazine NYC inclusief cover (december 2021)
Beautica Magazine (maart 2022)
The Style Researcher Magazine inclusief cover (maart 2022)
Wild Child Magazine inclusief cover (juli 2022)
Beautica Magazine issue #3 (augustus 2022)
ICON Fashion Magazine (augustus 2022)
L’Amour Magazine inclusief front- en backcover (november 2022)
The Style Researcher Magazine inclusief cover (december 2022)
Wild Child Magazine inclusief cover (december 2022)
Beautica Magazine Issue #3 inclusief front- en backcover (januari 2023)
Beautica Magazine Issue #2 inclusief front- en backcover (juni 2023)
La Modèle Magazine Issue #3 Volume 61 inclusief frontcover (september 2023)
All Eyes Magazine inclusief front- en backcover (november 2023)
Mirror Magazine inclusief front- en backcover (februari 2024)

Aan die lijst kan dan misschien (en nu ook ècht) een publicatie in La Belle Magazine worden toegevoegd.

Eerdere berichten over de mogelijke publicatie in La Belle Magazine zijn via deze link terug te lezen.