Keuze foto’s voor EuropArtFair 2024 Amsterdam ontvangen

Via de e-mail ontving ik van Merlins moeder haar keuze voor eventuele deelname aan de digitale expositie EuropArtFair 2024 die begin september in de Westergas in Amsterdam wordt gehouden.


Vandaag kreeg ik een reminder van het Franse Circle Foundation for the Arts (CFA), waar ik vaker mee heb samengewerkt, waarbij de laatste begin mei was tijdens World Art Dubai 2024 met een expositie van twee foto’s van Merlin.

Naar aanleiding van de reminder heb ik contact opgenomen met de moeder van Merlin met de vraag of zij hier aan mee zou willen werken en vanavond heeft zij mij haar voorkeur doorgegeven van de foto’s die zij graag zou willen zien in de expositie.
Moeder hintte in haar e-mail er ook nog op dat het leuk zou zijn om daar naar toe te gaan, omdat het relatief dichtbij is.

Dat zijn de foto’s:

Merlin (2306)

Merlin (2310)

Merlin (2313)

Ik zal ook nog even kijken of dit geschikte foto’s zijn voor de kunstbeurs, maar gezien de drukte van mijn “gewone” baan, wordt dat op een later moment.

Uit de e-mail wisseling van vandaag gaf de contactpersoon bij CFA dat er weliswaar geen deadline is voor het insturen van de foto’s, maar raadde ze wel aan het uiterlijk eind deze week te doen.

De EuropArtFair wordt in het Amsterdamse Westergas gehouden, dat wat vroeger de Wester Gasfabriek heette.
De organisatie is in handen van en wordt nu voor de 5e keer gehouden.
De  hele happening zal plaatsvinden van 6 tot en met 8 september.

Eerdere berichten over deze mogelijke expositie:
Reminder ontvangen
Persoonlijke uitnodiging ontvangen

Volg deze link voor alle berichten met betrekking tot Circle Foundation for the Arts.