Berekening rankings ViewBug niet correct en loopt vast (3)

Er zijn de laatste paar weken duidelijk problemen (geweest) met het berekenen van de rankings bij de wedstrijden op de website van ViewBug.
Zo gaandeweg lijkt het wel opgelost te worden, nu ik de uitslag heb kunnen inzien van de wedstrijd “Monthly Pro (Volume 60)“, maar bij sommige wedstrijden is er nog steeds een probleem.

De problemen ontstonden nu bijna twee weken geleden, waarbij de rankingspagina niet, niet volledig  of niet kloppend wordt weergegeven.
De helpdesk is daarvan al op de hoogte gebracht en er zou naar worden gekeken.

Dat lijkt in ieder geval bij de rankingspagina van de wedstrijd “Monthly Pro (Volume 60)” gewerkt te hebben.
Want was er eerst alleen dit te zien:
Nu is de uitslag bekend èn zichtbaar van de twee foto’s die hiervoor waren in gezonden.
Het betrof de foto Merlin (2209), die op een 426e plaats uitkwam van de in totaal 7.601 inzendingen en behoort daarmee tot 5,60% foto’s waarop door het publiek het meeste is gestemd.

De tweede foto was foto Merlin (2310) die het met een 375e plaats beter deed en tot de 4,93% foto’s behoord waarop door het publiek het meest is gestemd.

Het probleem bij de wedstrijd “Shadow Addiction“, waarbij de deadline voor de publieksstemmen op de 24e juli was, blijft bestaan.
De foto’s zijn wél zichtbaar, maar daarnaast staat niet de ranking maar:

 

Ook bij de wedstrijd “Play with Lines” is dit zichtbaar en dat duurt eigenlijk nu ook te lang omdat de deadline voor stemmen 31 juli was en de uitslag één tot twee dagen later zichtbaar wordt.

Meer van voorgaande berichten met betrekking tot ViewBug.