Inzending Spotlight Magazine CFA gedaan

Naar aanleiding van deelname aan een wedstrijd van The Circle Foundation for the Arts heb ik vandaag de inzending gedaan voor publicatie in het aankomende Spotlight Magazine van de organisatie.

De uitslag van de wedstrijd kwam drie weken geleden binnen en daaruit bleek dat de ingezonden foto’s van Antonia niet bij de winnaars voor een internationale groepsexpositie in de Agora Gallery in New York behoorden.

Maar in diezelfde e-mail schreef de contactpersoon van het tijdschrift:
I am very pleased to let you know that your work really stood out to us and you have been selected for an Honorable Mention Award.

We have a call for Spotlight Magazine this month and I would be delighted to include your piece “ANTONIA (0501)” in this coming issue. We will send details next week and you can think about it.

Twee weken geleden ontving ik de e-mail met de details die waren beloofd en daarin stond ook dat er bij voorkeur zes foto’s zouden moeten worden ingezonden, waaruit de redacteur van het tijdschrift dan één foto kan kiezen die gepubliceerd wordt.

Na overleg met Antonia koos zij voor de twee foto’s Antonia (0501).

en foto Antonia (0502).

Omdat er zes foto’s konden worden ingezonden, heb ik deze gecompleteerd met vier andere foto’s van Antonia uit andere shoots.
Daarbij heb ik gekeken naar artistieke foto’s van haar die in het tijdschrift zouden passen en ook naar de stand van de foto’s waarbij staande foto’s waarschijnlijk de voorkeur hebben.
Mijn keuze is dan gevallen op twee foto’s uit de 3e shoot met Antonia, namelijk Antonia (0301)

en Antonia (0311)

Uit de 4e shoot met Antonia zijn dat geworden Antonia (0408)

en Antonia (0410)

Het is nu aan de redacteur van het tijdschrift welke foto zal worden gepubliceerd, maar zeker is wel dát er een foto in het tijdschrift zal komen.
Deze zal het licht zien in september/oktober volgens mijn laatste informatie.

About Spotlight Magazine
Published since 2017, Spotlight is an invitation-only, digital and printed art magazine.

Each new issue includes about 85 artists working in a variety of media.
We focus on telling the story of what art looks like today, by investigating different perspectives and styles.
Our magazine is very well received, with each issue having a projected readership of over 75,000 readers.
The digital magazine is published on our website and Issuu, where we have about 1 million reads.
The printed magazine can be ordered directly from our website (available in two sizes in high-quality print.)

Circle Foundation for the Arts (CFA) is een van origine Franse organisatie die zich toelegt op het ontdekken en introduceren van huidige trends op alle gebieden van de beeldende kunst, daarbij kunstenaars een podium aanbiedend met publicatie in hun eigen tijdschrift of door middel van exposities over de hele wereld.

Een expositie via deze organisatie staat begin september op de rol tijdens EuropArtFair, die gehouden wordt in de Amsterdamse Westergas.

Over het Spotlight Magazine is op de website nog het volgende te vinden:
“Spotlight • Contemporary Art Magazine, showcasing an exclusive selection of remarkable fine artists from around the globe. In this magazine, we delve into the ever-evolving landscape of contemporary art, offering a rich tapestry of ideas, techniques, and aesthetics that deserve a place in your collection.”

Er zijn al eerder foto’s in het Spotlight Magazine verschenen in december 2017 en in hun Circle Quarterly Magazine in september 2017.
Daar kan dan deze publicatie aan worden toegevoegd.

Volg deze link voor alle berichten met betrekking tot Circle Foundation for the Arts.