Foto Merlin voor Carrousel du Louvre, Parijs, nog eens opgestuurd

Vandaag is de foto van Merlin die tijdens de kunstbeurs Art Shopping en van 18 tot en met 20 oktober in Carrousel du Louvre, Parijs, wordt gehouden, nog een keer opgestuurd naar de galeriehouder van de Parijse fotogalerie Espace Vision’Art.

De fotogalerie Espace Vision’Art is nog een heel nieuwe galerie die vorig jaar oktober haar deuren opende.
De galerie is gevestigd in het Parijse Quartier Latin (5e arrondissement).

Medio mei stuurde ik een foto van Merlin die tentoongesteld en daar was de galeriehouder heel erg enthousiast over:
Dear Tjeerd,
the photo is very good and I’m sure you will like it a lot.
I’m waiting for the higher resolution one.

Nadat ik deze e-mail had ontvangen van de galeriehouder, heb ik de benodigde zaken naar hem opgestuurd en kreeg ik ook de bevestiging dat alles in orde is.
Ik ontving echter een e-mail, onderwerp: “URGENT Request photo ARTwork for CARROUSEL DU LOUVRE – Paris”, met de vraag of ik uiterlijk 5 september de te printen foto wilde opsturen, maar dat had ik dus al in mei gedaan.
In ieder geval heb ik de galeriehouder opnieuw de foto via WeTransfer toegestuurd en deze is in goede orde ontvangen, zo kreeg ik net de bevestiging.

De foto die van 18 tot en met 20 oktober 2024 als onderdeel van Art Shopping in Carrousel du Louvre wordt tentoongesteld is een bijgesneden versie van foto Merlin (2108).

De foto wordt op dibond door de fotogalerie Espace Vision’Art in het formaat 20×20 cm geprint en gedurende Art Shopping in Carrousel du Louvre getoond in Stand C6.

Er worden tijdens deze kunstbeurs in oktober in Parijs zo rond de 10.000 bezoekers verwacht.

Wordt vervolgd.

Voor alle berichten over de samenwerking met Espace Vision’Art, volg deze link.