Vragen over de digitale solo-expositie in Milaan (Italië)

Eind vorige week kreeg ik een e-mail van de Moda Arte Design Gallery in Milaan met daarin een uitnodiging voor een digitale solo-expositie. Ik wilde daar over nadenken en heb er nu een aantal vragen over.

In de vorige blog is te lezen wat het voorstel van de curator/eigenaar van Moda Arte Design Gallery is.

In de e-mail wordt aangegeven dat gedurende 36 uur alle foto’s die ik graag wil laten exposeren op de monitoren in de galerie worden vertoond. Op dit moment worden er al twaalf foto’s digitaal geëxposeerd. Betekent dit dat deze foto’s – en die van andere kunstenaars die een soortgelijke expositie hebben – niet zichtbaar zijn?

Hoe moet ik die 36 uur zien? Stel dat de expositie woensdag 15 augustus om 12.00 uur “on air” komt, duurt die dan tot en met 16 augustus 0.00 uur? Is de galerie dan de gehele tijd open? Hoe zit het dan met de nachtelijke uren? Of moet ik die 36 uur zien voor het totaal aantal uur dat de galerie open is voor bezoekers. Bijvoorbeeld als de galerie per dag 6 uur open is, betekent het dan dat de expositie zes dagen lang te zien is?

Als laatste is mijn vraag wanneer een eventuele expositie ingepland kan worden.  Ik ben nog bezig met het bewerken van foto’s van Catinca’s fotoshoot en ik zou graag één of meerdere foto’s van die shoot in de expositie willen hebben, mede ook omdat Catinca’s moeder mij(n werk) continu promoot. Dit zou een mooi dankjewel kunnen zijn.

Daarnaast moet ik ook wel eerst om toestemming vragen aan de modellen en hen vragen welke foto(‘s) ze geëxposeerd willen hebben. En dat laatste kost natuurlijk tijd.

Eerst maar de antwoorden van Alessandra afwachten voordat ik een beslissing neem en verdere stappen ga ondernemen.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de expositie:
Digitale solo-expositie in Milaan?
Nu twaalf foto’s in digitale expositie
Moda Arte Design Gallery selecteert 7 foto’s
“Critical review” ontvangen
Certificaat van deelname ontvangen
“Live” foto’s
Digitale expositie een feit!
Merel (0123-bw) als vijfde foto geselecteerd
Vierde set foto’s van Merel ingestuurd
Terra (0111) als vierde foto geselecteerd
Derde set foto’s van Terra ingestuurd
Twee foto’s Claartje geselecteerd
Tweede set foto’s van Claartje ingestuurd
Pien (0504) als eerste geselecteerd
Eerste set foto’s van Pien ingestuurd
Alle vragen beantwoord (2)
Alle vragen beantwoord (1)
Update
Eerste contact via Facebook