Merlin wordt Ambassadeur van Studio Tjeerd

Met een live Q&A aan het einde van de middag heeft Merlin Sen met haar volgers op Instagram het heugelijke feit gedeeld dat zij vanaf vandaag officieel Ambassadeur van Studio Tjeerd is.
Voor alles is een eerste keer en iets dat een eerste keer is, is vooral ook nieuw (en soms ook wat onwennig).
Zowel Merlin als ik waren nog niet eerder live op Instagram gegaan, maar dit was natuurlijk wel een uitgelezen kans, zeker ook omdat vandaag de lente gestart is, waarbij het nieuwe leven wordt verwelkomd.

Het idee van een ambassadeur voor Studio Tjeerd was al iets wat ik veel langer in mijn hoofd had.
Maar wat versta je nu onder ambassadeur van een fotograaf? En ook: wie zou daar voor in aanmerking komen? Daarnaast: het moet, naar mijn mening, zowel voor Studio Tjeerd als voor het model iets extra’s toevoegen.

Net zoals ik dat gebruikelijk ben om bij fotoshoots te doen, is het goed om een en ander ook over het ambassadeurschap zwart op wit te hebben.
Een concept daarvan had ik vooral in mijn hoofd, maar de afgelopen weken moest het dan ook op papier komen. En dan is het plussen en minnen, maar uiteindelijk werd duidelijk hoe het ambassadeurschap van Studio Tjeerd vorm gegeven zou moeten worden.

Zoals in de titel al staat: Merlin is de eerste Ambassadeur van Studio Tjeerd omdat zij als enige voldeed aan de criteria die ik had opgesteld en vandaag konden we dat aan de wereld kenbaar maken.

Vanzelfsprekend liep de spanning naar het moment supreme waarop er live zou worden gegaan, op.
Merlin had haar volgers op Instagram (@merlinsen.official) via haar stories op de hoogte gebracht van dit event dat om 17.30 uur plaats zou vinden en klokslag half zes gingen we dan ook live.

Merlin introduceerde zichzelf en vervolgens haar special guest: de fotograaf van Studio Tjeerd. Daarbij deelde ze haar volgers mee dat ze tijdens de live Q&A Ambassadeur zou worden door middel van het ondertekenen van de Ambassadeur Overeenkomst.
Zoals al eerder geschreven: het was de eerste keer en dan merk je toch dat het lezen van de berichtjes die binnen komen en het beantwoorden van de vragen soms wat lastig gaat. Maar Merlin heeft leuke vragen gekregen en die heeft ze super goed beantwoord.

Rond de klok van kwart voor zes, zetten we live beiden de handtekeningen op de Overeenkomst, waarmee Merlin nu officieel Ambassadeur van Studio Tjeerd is.
De live feed is eventueel terug te kijken op het account van Merlin: @merlinsen.official.
Merlin: je hebt het super goed gedaan!

Ik vind het een eer en een voorrecht om jou als Ambassadeur te  hebben en ik heb het volste vertrouwen dat je dit op een prachtige en bijzondere manier invulling weet te geven.
Dankjewel voor jouw enthousiasme en vertrouwen in Studio Tjeerd. Je bent een Ambassadeur met een grote A!