Kleine update eventuele expositie en publicatie Gallerium Art

Vanmorgen ontving ik een persoonlijke uitnodiging van de contactpersoon van Gallerium Art om deel te nemen aan de internationale online expositie Femina 2022.
Even een kleine update.

Naar aanleiding van de e-mail van de contactpersoon van Gallerium Art (aangesloten bij de overkoepelende Canadese organisatie Biafarin) heb ik inmiddels de (ouders van de) modellen een berichtje gestuurd met de vraag of zij hier aan wilden meewerken.

Maar ik heb ook de contactpersoon terug gemaild met een aantal vragen voor het geval foto’s worden toegelaten tot deze expositie en publicatie.

Om precies te zijn vier vragen.
Twee vragen gaan over de verkoop van de foto’s mocht het tot een expositie komen: is de verkoopprijs gebaseerd op een simpele print of op een volledig ingelijste foto en kan men ook aangeven wat een schappelijke prijs voor een foto is tijdens deze expositie?

De derde vraag betreft de kwaliteit waarop de foto’s moeten worden aangeleverd, te meer er naast de expositie ook een publicatie komt. Het is niet prettig om de foto’s op hoge resolutie naar de website te uploaden waar Jan en alleman de foto’s makkelijk van af kan halen. Voor de publicatie echter, is het wel noodzakelijk.
Mijn voorstel naar de contactpersoon is om de foto’s op een lagere resolutie te uploaden op de website; deze foto’s kunnen dan gebruikt worden voor de expositie. De hoge resolutie foto’s kunnen dan via e-mail of WeTransfer worden toegestuurd.

De laatste vraag betrof de publicaties en dan met name de gedrukte versie. Wat zullen de catalogus en het kunstboek The Book of Arts: Femina gaan kosten?

Nu alvast ook maar een voorselectie maken en hopen dat de modellen die een e-mail hebben ontvangen daarop reageren en ook alvast een voorselectie maken.
De deadline voor inzending is 2 maart, dus enige haast is wel geboden.

Wordt wellicht vervolgd.

Eerdere berichten over deze mogelijke expositie:
Persoonlijke uitnodiging ontvangen