Spotlight Magazine Issue 38 met foto Antonia uitgekomen

Enkele dagen geleden heb ik de editor van het Spotlight Magazine van The Circle Foundation for the Arts (CFA), waarin een foto van Antonia zou verschijnen, gemaild dat de zogenaamde printproof van het tijdschrift door mij is goedgekeurd en was het wachten op de definitieve verschijningsdatum van het tijdschrift en dat blijkt vandaag te zijn!

De publicatie is een uitvloeisel van een wedstrijd georganiseerd door The Circle Foundation for the Arts, CFA.
Uit de uitslag van de wedstrijd kwam naar voren dat de ingezonden foto’s van Antonia niet bij de winnaars behoorden, maar wel dat de foto’s zodanig waren opgevallen dat er de mogelijkheid bestond om een inzending te doen voor het tijdschrift.

Dat was eind augustus waarna via de e-mail de mededeling kwam dat het tijdschrift in productie ging.
In diezelfde e-mail werd aangegeven dat er in de week van 13 tot en met 20 september een e-mail zou worden gestuurd en die ontving ik vijf dagen geleden.

Vandaag dus in de e-mail het heugelijke nieuws dat het tijdschrift en wel de 38e editie is uitgekomen, waarbij de foto van Antonia terug te vinden is op bladzijde 16 van de uitgave (in de printproof leek dat nog pagina 12 te zijn) die in totaal 148 bladzijden telt.

Vandaag dus in de e-mail het heugelijke nieuws dat het tijdschrift en wel de 38e editie is uitgekomen, waarbij de foto van Antonia terug te vinden is op bladzijde 16 van de uitgave (in de printproof leek dat nog pagina 12 te zijn) die in totaal 148 bladzijden telt.

De e-mail die ik ontving:

“Dear Tjeerd,

We are very excited to let you know that the 38th issue of Spotlight Magazine, which of course, includes your work, is released today. Please read below for all details on how to read, order and share the magazine.

The official page of the magazine, on our website, is here:

https://circle-arts.com/spotlight-38/

Order Print Copies

The printed magazine is available, in two sizes, to order at cost price, directly from the print shop (we do not add any cost to this, and it is the same price that we also buy the magazine.)

A4 size magazine:

https://www.peecho.com/print/en/1655997

Small Size Magazine: (5.8 x 8.3 in. or 14.8 x 21.0 cm)

https://www.peecho.com/print/en/1655999

Download your Press Graphics

On this page; you can find some complimentary graphics we have prepared for you.

Embed Code

To add the entire pdf on your website or in an email, use the below text in any html editor.


QR Code of the Magazine

​The magazine is live on our website and we will continue to publicise on our social media, web, and through our newsletter.

Thank you for your participation in this project.
Wishes for a creative rest of the day,
Myrina Tunberg Georgiou
CFA Director”

In de e-mail wordt gesproken over de zogenaamde Press Graphics die via een link te downloaden zijn en dat zijn de volgende:

In de inhoudsopgave word ik genoemd als Studio Tjeerd als featured artist:


De tekst onder de foto luidt:
Tjeerd Doosje, born in 1966, is a self-taught photographer from the Netherlands and owner of Studio Tjeerd. His work thrives on the synergy between models, makeup artists, and the creative dynamics of each shoot. Doosje views his art as a collaborative effort, with the involvement of models like Antonia Leite being crucial to his distinctive pieces. For him, the final image reflects this collective endeavor rather than a solitary pursuit.

De foto van Antonia die nu is gepubliceerd, is foto Antonia (0311).

In de e-mail over de printproof stond dat vandaag de deadline is om nog eventuele wijzigingen aan te brengen.
Die heb ik niet, dus heb ik vanmiddag de editor gemaild dat ik de voorgestelde pagina goedkeur.

Het definitieve tijdschrift zal uitkomen in de week van 20 tot en met 27 september.

Er zijn al eerder foto’s in het Spotlight Magazine verschenen in december 2017 en in hun Circle Quarterly Magazine in september 2017.
Daar kan met trots deze publicatie aan worden toegevoegd.

Volg deze link voor alle berichten met betrekking tot Circle Foundation for the Arts.