Foto Catinca (0109-2) winnaar fotowedstrijd ViewBug!

Het kan vandaag niet op met mooi nieuws van ViewBug, want na vanmorgen het bericht te hebben gekregen dat een foto van Teline tot de Runner Up’s behoorde van de wedstrijd “Chasing Leaves”, kreeg ik vanavond een berichtje dat een foto van Catinca de winnaar is geworden van de fotowedstrijd “Big Smiles”.

Al langere tijd worden er bij de fotowedstrijden van ViewBug weinig tot geen finalisten meer bekend gemaakt, maar worden direct de prijswinnaars bekend gemaakt.
En opnieuw viel de eer te beurt aan een foto van Studio Tjeerd!

De fotowedstrijd waar het deze keer om ging was een zogenaamde “Limited Contest” wat zoveel wil betekenen als dat er een beperkt aantal inzendingen mogen meedoen.

Het thema was “Big Smiles” (Show indoor captures) waarbij 1.500 inzendingen mochten strijden om de hoofdprijs: een ViewBug Lightroom Preset Pack ter waarde van $500 (al lijkt me de waarde hiervan wat twijfelachtig).

Het stemmen op de ingestuurde foto’s kon van 30 december 2021 tot en met 6 januari 2022 en vandaag kwam dus de uitslag binnen waarbij de foto van Catinca de hoofdprijs heeft verdiend en als award “The People’s Choice” krijgt.

In totaal deden dus 1.500 foto’s mee aan deze wedstrijd, waarvan de uitslag ook op de website van te ViewBug bekijken is.

Dat de foto de People’s Choice Award heeft ontvangen staat ook bij de foto op de website van ViewBug.
Het is de derde keer dat een foto ook daadwerkelijk in de prijzen is gevallen; de eerste keer was in juni vorig jaar met een foto van Teline en datzelfde kunstje werd in november vorig jaar dunnetjes overgedaan met een foto van Pien.
Vanzelfsprekend ben ik hier erg trots op!

Op welke plaats de foto van Catinca bij de publieksstemmen is geëindigd wordt deze keer helaas niet vermeld.

Nu maar eerst mijn prijs gaan claimen!

Bekijk Catinca (0109-2) voor de Palmares en reacties op de foto.
Andere noemenswaardige onderscheidingen van foto’s op de website van ViewBug sinds november 2015 zijn terug te vinden op de overzichtspagina.