Inzending internationaal “Circle Quarterly Magazine” Winter-editie

Vandaag voor een wedstrijd van “The Circle Foundation for the Arts” (een magazine over hedendaagse kunst) een tweetal foto’s ingestuurd voorafgaand aan eventuele plaatsing in het blad.

Om in aanmerking te kunnen komen voor plaatsing in het blad is er een wedstrijd uitgeschreven voor alle disciplines. Een jury buigt zich over de inzendingen en daaruit komen de winnaars die vervolgens in het kwartaalmagazine worden gepubliceerd.

Bij een vergelijkbare wedstrijd van The Circle Foundation for the Arts is een foto ook daadwerkelijk geplaatst in het tijdschrift.

De keuze is op de volgende foto’s gevallen (klik op een foto om naar de specifieke fotopagina te gaan voor de palmares en reacties op de foto):

Claartje (1408)
Chinyere (0101)

Wanneer één of meerdere van de ingezonden foto’s door de voorselectie komen, zullen deze – tot een maximum van twee pagina’s – geplaatst worden in het kwartaalblad, dat naar verwachting in maart/april op de markt zal verschijnen.

N.B. dit blogbericht is in verband met operaties en het herstel ervan met terugwerkende kracht en kennis geschreven op een later moment (3 februari 2018).