Niet aanwezig bij ceremonie International Biennial of Nations (Italië)

Vandaag kreeg ik van één van de organisatoren van de Biennial of Nations een e-mail met daarin het verzoek om door te geven of ik aanwezig zal zijn in Venetië bij deze expositie en eventuele uitreiking van een geldprijs.

Dear Artist,
 
I would like to know if you will be present on March 16 at 4 pm at  Misericordia Palace (Sestiere Cannaregio 3599) in Venice on the occasion of  the presentation of the International Art Exhibition in Venice.

You must let you know in how many people you will be and if you’re going to come.
 
You need to tell all within the next 5 days.
 
Best regards,

Dott. Russo

En opnieuw met pijn in het hart, heb ik Salvatore het antwoord gestuurd dat ik, door mijn fysieke beperkingen, opnieuw niet aanwezig zal zijn.

Net als bij de International Prize Andrea Mantegna en de International Prize Leonardo da Vinci zal ik helaas voor de derde achtereenvolgende keer acte de présence geven. Drie maal is in dit geval dus geen scheepsrecht.

Vooral heel erg jammer, omdat ik van ingewijden begrepen heb dat deze expositie erg groot is in kunsttermen gesproken.

Hopelijk worden, net als de vorige keren, wel weer een aantal foto’s opgestuurd zodat ik op afstand toch nog een beetje de sfeer kan proeven.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de Biennial of Nations:
Foto aangekomen in Italië
Foto ontvangen en weer opgestuurd
Foto geselecteerd en naar afdrukcentrale
Inschrijfgeld betaald
Inschrijfformulier ingestuurd
Verrassing?
Uitgebreide informatie
Eerste uitnodiging

N.B. dit blogbericht is in verband met operaties en het herstel ervan met terugwerkende kracht en kennis geschreven op een later moment (26 februari 2018).