“Global Art Awards 2018”: 4e tussenstand

Een foto van Catinca is genomineerd voor The Global Art Awards 2018, waarvoor tot en met 31 augustus 2018 gestemd kan worden. Met nog drie dagen op de teller, lijkt het er op dat shortlist in zich is!

De Awards worden in november uitgereikt in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Een 4e en laatste tussenstand.

Op het moment van schrijven heeft onderstaande foto inmiddels bijna 2.900 stemmen binnen gehaald. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dit boven verwachting is (en dat is een understatement). Het aantal stemmen dat er in de afgelopen week bij is gekomen is vrijwel gelijk gebleven ten opzichte van een week ervoor (beide weken rond de 200 stemmer erbij).

Stemmen kan dus nog tot en met 31 augustus door op onderstaande afbeelding/logo te klikken. Catinca, haar moeder en ik zijn u daarvoor zeer erkentelijk! En voor degenen die al gestemd hebben: onze dank is groot!

De foto die voor The Global Art Awards 2018 genomineerd is, is er een van Catinca’s eerste fotoshoot van twee maanden geleden. Van de 18 categorieën die er zijn, is gekozen voor de categorie Photography.

De Awards zijn min of meer publieksprijzen, omdat er door het publiek gestemd kan worden. Er is echter ook een professionele jury van The Middle East Art Collectors Association (MEACA). De 100 inzendingen waarop het meest is gestemd worden de finalisten en daaruit zullen uiteindelijk de Awards komen. Het is dus duidelijk dat elke stem in dit proces telt.

Een snelle check leert dat het aantal stemmen op dit moment goed is voor een top 20 notering (11e plaats, 2 plaatsen gestegen ten opzichte van vorige week) en is dus nu ruimschoots voldoende voor een plek in de finale. Het stemmen kan dus nog drie dagen, maar  het zou gek moeten gaan wanneer deze foto niet bij de 100 inzendingen gaat behoren waarop het meest is gestemd.

De finalisten worden in september/oktober bekend gemaakt.

Eerdere berichten over The Global Art Awards 2018:
Stemmen kan beginnen
Foto ingezonden
Uitnodiging voor nominatie
Uitnodiging voor expositie