“Global Art Awards 2018”: laatste tussenstand

Een foto van Catinca is genomineerd voor The Global Art Awards 2018. Vandaag is de allerlaatste dag waarop nog op de foto gestemd kan worden. Daarom ook nu de allerlaatste tussenstand.

De Awards worden in november uitgereikt in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Een 5e en laatste tussenstand.

Op het moment van schrijven heeft onderstaande foto inmiddels bijna 3.000 stemmen binnen gehaald. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dit boven verwachting is (en dat is een understatement).

Stemmen kan dus alleen vandaag door op onderstaande afbeelding/logo te klikken. Catinca, haar moeder en ik zijn u daarvoor zeer erkentelijk! En voor degenen die al gestemd hebben: onze dank is groot!

De foto die voor The Global Art Awards 2018 genomineerd is, is er een van Catinca’s eerste fotoshoot van twee maanden geleden. Van de 18 categorieën die er zijn, is gekozen voor de categorie Photography.

De Awards zijn min of meer publieksprijzen, omdat er door het publiek gestemd kan worden. Er is echter ook een professionele jury van The Middle East Art Collectors Association (MEACA). De 100 inzendingen waarop het meest is gestemd worden de finalisten en daaruit zullen uiteindelijk de Awards komen. Het is dus duidelijk dat elke stem in dit proces telt.

Een snelle check leert dat het aantal stemmen op dit moment goed is voor een top 20 notering (13e plaats, 2 plaatsen gedaald ten opzichte van twee dagen geleden) en is dus nu ruimschoots voldoende voor een plek in de finale. Het stemmen kan dus nog drie dagen, maar  het zou gek moeten gaan wanneer deze foto niet bij de 100 inzendingen gaat behoren waarop het meest is gestemd.

De finalisten worden in september/oktober bekend gemaakt.

Eerdere berichten over The Global Art Awards 2018:
Stemmen kan beginnen
Foto ingezonden
Uitnodiging voor nominatie
Uitnodiging voor expositie