Twee foto’s ingestuurd voor World Wide Art Magazine 6

Vandaag zijn twee foto’s opgestuurd voor publicatie in het online  World Wide Art Magazine (Issue 6).

Het World Wide Art Magazine is een online tijdschrift dat wordt uitgebracht door dezelfde organisatie van de World Wide Art Books.
Zij zijn tevens organisator en beheerder/curator van de online website ArtaVita die wedstrijden voor hedendaagse kunst organiseert en waaraan Studio Tjeerd al regelmatig heeft meegedaan.

Het is de eerste in een serie van vier publicaties (nummer 6 tot en met 9) zoals dat eind februari is afgesproken met de organisatie van het World Wide Art Magazine.

Zoals hierboven al beschreven: het is een online tijdschrift waarvan de link naar het tijdschrift wordt toegestuurd naar de 235.000 abonnees van nieuwsbrief, waaronder 30.000 galeriehouders, 125.000 kunstliefhebbers, 8.500 kunsthandelaren, 45.000 kunstverzamelaars en 20.000 kunstorganisaties (alle natuurlijk afgeronde aantallen).
Verder zal het tijdschrift gepromoot worden via de sociale media: Facebook, Instagram en LinkedIn.

Het grote probleem was uiteindelijk welke foto’s er ingezonden zouden moeten worden voor deze publicatie. Ik wilde een tweetal foto’s insturen die enige samenhang hadden zowel in onderwerp als in kleur.
Na het bewerken van de laatste foto van Merlin werd dat “probleem” in feite opgelost.

In combinatie met foto Catinca (0102-2) is de foto Merlin (0303) een mooie eenheid.

Het onderwerp is een meisje met een roos die niet rechtstreeks in de camera kijkt. Daarnaast is de kleurtint bij beide foto’s enigszins groen.
Deze foto’s zijn vandaag dus ingestuurd voor het 6e nummer van World Wide Art Magazine.
Nu is het nog wachten op de definitieve goedkeuring van de curator.

Om een idee te krijgen van hoe het online tijdschrift er uit ziet, is hier de laatste uitgave te bekijken.

Mocht je dit lezen en denken: “Hé, dat lijkt mij ook wel wat!” of je kent iemand die dit leuk zou vinden, neem dan via het contactformulier contact met mij op. Er moeten het liefst nog nieuwe foto’s gemaakt worden voor de aankomende drie uitgaven.