Expositie “Peace”: een tussenstand

Vandaag ontving ik van de organisatie Biafarin van de digitale expositie “Peace”, die 11 september is gestart en nog tot en met 15 oktober doorloopt, een link naar een overzicht van de foto van Merlin die in deze expositie tentoon wordt gesteld.

Voor mij is dit nieuw (het toegestuurd krijgen van een link), omdat ik nog niet eerder bij Biafarin een digitale expositie heb gedaan.
Van andere digitale exposities heb ik nooit zo’n overzicht kunnen inzien, maar het leuk om te zien hoe vaak een inzending, in dit geval de foto van Merlin, wordt bekeken.

Uit dit overzicht blijkt dat de foto door het totaal aantal bezoekers (13.606) in de afgelopen week bijna 1.600 keer bekeken is.
Dat komt neer op een zogenaamde hitrate van 11,7%, maar sommige bezoekers bekijken de foto vaker dan één keer.

Dat mag gerust erg veel genoemd worden.
Blijkbaar was woensdag 21 september een topdag voor de foto met maar liefst bijna 600 views.

Hoe het zich verhoudt tot de andere 76 kunstwerken die in de expositie zijn opgenomen is in het volgende plaatje te zien.
Daaruit is af te leiden dat de foto bij de top 6 hoort waar het meeste naar gekeken is:

Eerder noemde ik al dat 11,7% van de bezoekers de foto heeft bekeken en dat daar ook bezoekers bij zijn die de foto vaker dan één keer bekijken.

Als ik het goed begrijp uit de 8% visibility (plaatje hieronder) betekent het dat zo’n 3 tot 4% van degenen die de foto bekijken, dit vaker dan één keer doet.

Het is leuk om te zien dat de foto het bij de expositie blijkbaar goed doet.

De digitale online expositie loopt nog tot en met 15 oktober 2021 en, hoewel in eerste instantie vooral gericht op de Noord-Amerikaanse en Canadese markt, is dankzij het digitale karakter, de expositie door iedereen wereldwijd te bezoeken.

Dat jouw dag vandaag vreedzaam mag verlopen!

Eerdere berichten m.b.t. de “Peace” expositie:
Vandaag is dag van de vrede
Badge ontvangen
Vandaag start expositie
Inzending geselecteerd
Foto ingestuurd